• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum öldu

Sirin08

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar. Bir sure önce yazmistim papaganim hasta yemiyor ve halsiz diye. Veteriner bakti ve kanser cikti. Bugun öldu. Bana burda yardimci olmaya calisan herkese cok tessekur ederim. Ben kusumun malesef hasta oldugunu erken fark edemedim kurtaramadim. Siz hep kontroll edin baktirin.
♥

EnesGenç

Eski Forumcu
Başınız sagolsun üzülmeyin yeniden baska bir kuşa aile olun . Yerini tutmasada üzüntüsünü azaltir

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba arkadaslar. Bir sure önce yazmistim papaganim hasta yemiyor ve halsiz diye. Veteriner bakti ve kanser cikti. Bugun öldu. Bana burda yardimci olmaya calisan herkese cok tessekur ederim. Ben kusumun malesef hasta oldugunu erken fark edemedim kurtaramadim. Siz hep kontroll edin baktirin.
♥
Başınız sağ olsun yerini tutmaz ama yeni bir dost sahiplenme fikrini düşünün derim

Pevries

Yeni Üye
Başınız sağ olsun, sakın üzüleyim demeyin bunlar narin hayvanlar küçücük bir cereyanda bile maalesef ölüme doğru giden hastalıklar ile karşılaşabiliyoruz. (bir cana daha umut olun 🙏)

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 🥺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😢

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başınız canınız sağolsun 😔 yeni bir kuş sahiplenin acınızı dindirir 🙏

Soner

Aktif Üye
Başınız sagolsun 😞 gercekten üzücü bir durum ama kendinizi toparlayıp yeni bir can sahiplenmek iyi gelecektir

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Başınız sağolsun 😔 diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi yeni bir arkadaş sahiplenin kendinize, onun yerini almaz belki ama en azından size umut olur

Üst Alt