siila
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- İshal halsizlik
- Hastalık Belirti Tarihi
- 17 Şub 2026
- Kullanılan İlaç
- Mukostatin
Merhaba bir kaç gün önce yazmıştım papatyam hastaydı. Dün sabah ellerimde can verdi prensesim. Çok üzgünüm ama diğer bir kuşum daha var onun için de endişeleniyorum. Kursak mantarı dediler veterinerler ama ilerlemiş olsa gerek mukastatin adlı ilaca başladım ama dayanamadı kızım. Diğer kuşumdan hiç ayırmadım onu muhtemelen belki ona da bulaştı bilmiyorum ama şans aşırı derece sulu bir şekilde dışkılıyor, hiçbir katı kısmı yok. Ona mukostatin vermeye devam ediyorum sabah akşam ağızdan olacak şekilde. Ama hiç enerjisi yok biraz hareket edip olduğu yerde uykuya geçiyor. Yem yiyor su içiyor ama eski yemesi gibi çok değil yem yemesi ama su sanki fazla tüketiyor. Probiyotik multivitamin b vitamini hepsini sipariş verdim sizlerin önerisi üzerine ama papatyama kullanmak nasip olmadı. Şansım kullanır umarım. Ne yapmam gerekiyor dışkısı için yardımcı olur musunuz? Ayrıca ciğerleri içinde bir ilaç verdi veteriner suyuna katıyorum. Hepsini ekliyorum lütfen yardımcı olun.
Çok minik minik ötüyor arada. Dal darı veriyorum onu biraz daha iştahlı yiyor ayrıca tüy döneminde de hepsi üst üste geldi
Ekli dosyalar
-
862.4 KB Görüntüleme: 10
-
1.3 MB Görüntüleme: 10