• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum öldü diğer kuşum depresyona girer mi?

l4yria

Yeni Üye
Merhaba bir kaç kere hasta kuşum üzerinden soru sormuştum maalesef her şeyi denedim ama cumartesi sabah 6da kaybettim her şeyimi. 2 kuş beraber kalıyorlardı ikisi de dişi ve çok iyi anlaşıyorlardı ama kuşum hasta olunca kafesleri ayırmıştım (1 ay olmadı) diğer kuşum sürekli yanına gitmek istiyordu onu arıyordu, şimdi kuşumu maalesef kaybettik, diğer kuş odada önceden durdukları yerlerde gezerek ötüp duruyor arada bağırıyor, hasta kuşuma yatağımda ilaç verirdim ben yatağa geçince hemen üstüme geliyor yatağa bakınıyor, unutur mu zamanla? ben her gün ilgilenip konuşuyordum zaten nadiren evden çıkıyorum, stres yapmaz değil mi?

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Başınız canınız sağ olsun. Çevreniz haklı siz elinizden geleni yapmışsınız bazen maalesef elden bir şey gelmiyor kendinizi suçlamayın olanın önüne geçmek imkansız. Siz ilginizi eksik etmeyin zamanla oda aşacaktır bu durumu yalnız büyük boyalı kafesi kullanmayın durumu iyi değil sağlığı açısından sıkıntı yaratır.

l4yria

Yeni Üye
Başınız canınız sağ olsun. Çevreniz haklı siz elinizden geleni yapmışsınız bazen maalesef elden bir şey gelmiyor kendinizi suçlamayın olanın önüne geçmek imkansız. Siz ilginizi eksik etmeyin zamanla oda aşacaktır bu durumu yalnız büyük boyalı kafesi kullanmayın durumu iyi değil sağlığı açısından sıkıntı yaratır.
onu ilk kuşum geldiği zaman bilinçsizce almıştım, ölen kuşumun kafesini iyice dezenfekte ettim bir süre sonra onu kullanmaya başlayacağım teşekkürler🙏🏻🙏🏻

Üst Alt