• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum öldü, ağlamadan duramıyorum

Burakçeto

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, dün konu açmıştım kuşum hasta diye bu sabah ne yazık ki öldü resmen hayatım alt üst oldu ağlamadan duramıyorum evin her noktasında anım var her şeyde o aklıma geliyor inanılmaz kötüyüm 5 yıldır bizdeydi 50 yi geçik kelime biliyordu insandan farkı yoktu benim için çok kötüyüm gerçekten nasıl geçicek bu acı sürekli ağlamak geliyor içimden

Svl_brt

Paylaşımcı
Arkadaşlar merhaba, dün konu açmıştım kuşum hasta diye bu sabah ne yazık ki öldü resmen hayatım alt üst oldu ağlamadan duramıyorum evin her noktasında anım var her şeyde o aklıma geliyor inanılmaz kötüyüm 5 yıldır bizdeydi 50 yi geçik kelime biliyordu insandan farkı yoktu benim için çok kötüyüm gerçekten nasıl geçicek bu acı sürekli ağlamak geliyor içimden
Geçmiş olsun

Semihzz123

Tutkulu
Geçmiş olsun üzüldüm 😓

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geç kalınmış bir vaka ve ayrıca aklınızda bulunsun asla aspirin vermeyin geçmiş olsun 😔 tekrar kuş almayı düşünürseniz yardımcı olalım 👍

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun üzücü durum aynısı benim başıma gelse bende üzülürüm sanırım ellerimle besleyerek büyüttüm bende tüysüz hallerini biliyorum o yüzden gözüm gibi bakıyorum 😊

Burakçeto

Yeni Üye
Geçmiş olsun üzücü durum aynısı benim başıma gelse bende üzülürüm sanırım ellerimle besleyerek büyüttüm bende tüysüz hallerini biliyorum o yüzden gözüm gibi bakıyorum 😊
Değerini bilin gerçekten çok üzülüyorum kendi psikolojim bozulacak böyle giderse keşke diyorum 1 gün daha kalsaydı hiç ayrılamasaydım yanından

Minik35

Aktif Üye
Başınız sağ olsun... Üzücü bir durum, umarım yeni bir cana ve yeni anılara kucak açıcağın gün de gelecektir.

Üst Alt