• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum nefes almakta zorlanıyor

Nehir nur

Yeni Üye
Kuşum nefes alırken vik vik sesler çıkarıyor sürekli kuyruğu hareket halinde cere üstü tüyünde dökülmeler var

Nehir nur

Yeni Üye
Bide iki gündür uyku halinde uyurken bile tıkanıyor sanki elimde solunum için vitamin var fakat ne kadar kullansamda işe yaramadı kuşumun burnunda birikinti olabileceğini söylemişlerdi petshop da bir veteriner vardı kendisine gösterdim ama burnunda birşey olmadığını gayet temiz olduğunu söyledi ama kuşunu aldığımdan beri Bı böyle devam ediyor sadece birkaç gündür daha da şiddetlendi

Ekli dosyalar

Arsızıım

Yeni Üye
Bide iki gündür uyku halinde uyurken bile tıkanıyor sanki elimde solunum için vitamin var fakat ne kadar kullansamda işe yaramadı kuşumun burnunda birikinti olabileceğini söylemişlerdi petshop da bir veteriner vardı kendisine gösterdim ama burnunda birşey olmadığını gayet temiz olduğunu söyledi ama kuşunu aldığımdan beri Bı böyle devam ediyor sadece birkaç gündür daha da şiddetlendi
Bi şişlik falan fark ettiniz mi, göbek ya da popo kısımlarında, benim oglumda böyle başlamıştı, kist oldugunu cok sonradan anladım. Yine de bir kontrol edin isterseniz

Nehir nur

Yeni Üye
Bi şişlik falan fark ettiniz mi, göbek ya da popo kısımlarında, benim oglumda böyle başlamıştı, kist oldugunu cok sonradan anladım. Yine de bir kontrol edin isterseniz
Görünürde bir şişlik yok dokunduğumda da hissedemedim daha çok sanki nefes alamıyor gibi çok halsiz ama yinede çok teşekkür ededim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanı mutlaka görsün, petshoptaki veteriner röntgen çektirmeniz gerektiğini söylemedi mi? Bence kanatlı uzmanına mutlaka götürün 🙏

Üst Alt