• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Kuşum nefes alirken vikliyor

bedriyekss

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 2 3 gundur yem kusuyor kabarik duruyordu soğuk aldı galiba şimdide nefes alirken kuyrugu assagi yukari sallaniyor vik vik ses cikariyor yemini cok fazla yemiyor diskisi küçük ve kuru ne yapmam lazim

bedriyekss

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 2 3 gundur yem kusuyor kabarik duruyordu soğuk aldı galiba şimdide nefes alirken kuyrugu assagi yukari sallaniyor vik vik ses cikariyor yemini cok fazla yemiyor diskisi küçük ve kuru ne yapmam lazim
Dışkısı bu şekilde kabarık duruyor kuşum
1000114115.jpg

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tünekte dinlenirken yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video eklermisiniz. Altına beyaz peçete serin tekrar 4 5 tane güncel dışkı olunca yeniden fotoğrafını ekleyin. Elinizde hangi takviyeler var ortam soğuk mu yada hava akımına maruz kaldı mı?

bedriyekss

Yeni Üye
Tünekte dinlenirken yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video eklermisiniz. Altına beyaz peçete serin tekrar 4 5 tane güncel dışkı olunca yeniden fotoğrafını ekleyin. Elinizde hangi takviyeler var ortam soğuk mu yada hava akımına maruz kaldı mı?
Balkona çıkarmıştım gunes görmesi için dikkatde ettim ama soğuk kapti galiba goldwings in takviyeleri var kekik cayi verdim yapip sicak su torbasi koyuyorum1000114119.jpg

bedriyekss

Yeni Üye
3 kus daga var farkli kafeslerdeler ayırdım onlarla beraber cikarmistim onlarda sadece öğürme hareketi yapiyorlar onlarada kekik cayi verdim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bu çocuk ya çok iyi üşüttü yada farklı bir solunum yolu hastalığı var buda röntgen de çıkar bence kanatlı uzmanına gitmelisiniz. Diğerleri öğürme hareketi yapıyor derken onların da birer videosunu eklermisiniz özellikle o hareketi yaparken. Grit kum yoksa ise temin edip kafeslere ayrı kapta koyun ve elinizde ki vitaminler iş yapmaz aşağıda ki konuyu inceleyin ve ürünleri temin edip düzenli kullanmaya başlayın. Havalara güvenmeyin balkona çıkarmayın hava akımına maruz kalmasınlar.

Mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. @Demet bükay @Aslı Ö.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun
Ses ondan mı geliyor?
Solunum yolu enfeksiyonu var Tarık kardeşime katılıyorum, kuyrukta oynuyor,
Veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli
♦Acil

bedriyekss

Yeni Üye
Geçmiş olsun
Ses ondan mı geliyor?
Solunum yolu enfeksiyonu var Tarık kardeşime katılıyorum, kuyrukta oynuyor,
Veteriner hekim görmeli rontgen çekilmeli
♦Acil
Birsuru veterinere gittik diger kusum icin ama hicbiri anlamadi ve birsuru ilac verdiler ise yaramadi maalesef kaybettim kusumu goturebilecegim hic veteriner yok kuşum galiba üşüttu evde ne yapabilirim

bedriyekss

Yeni Üye
Bu çocuk ya çok iyi üşüttü yada farklı bir solunum yolu hastalığı var buda röntgen de çıkar bence kanatlı uzmanına gitmelisiniz. Diğerleri öğürme hareketi yapıyor derken onların da birer videosunu eklermisiniz özellikle o hareketi yaparken. Grit kum yoksa ise temin edip kafeslere ayrı kapta koyun ve elinizde ki vitaminler iş yapmaz aşağıda ki konuyu inceleyin ve ürünleri temin edip düzenli kullanmaya başlayın. Havalara güvenmeyin balkona çıkarmayın hava akımına maruz kalmasınlar.

Mamaist.com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. @Demet bükay @Aslı Ö.

Kuşum üşüttü maalesef gidebilecegim veteriner yok hicbiri anlamiyor ilac verip yolluyor ve ise yaramıyor evde ne yapabilirim şuan

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum üşüttü maalesef gidebilecegim veteriner yok hicbiri anlamiyor ilac verip yolluyor ve ise yaramıyor evde ne yapabilirim şuan
Öncelikle kekik kaynatın suluğa katın %50 su %50 kekik yarım suluk olsun, 4-5 saat dursun sulukta, kekiği içine kulak pamuğu batırın ve burun deliklerine sürün
Suyu içmezse çay kaşığı ile içebilir
,turbo nefes açıcı yada Atemfrei tavsiye ederim
Temin edin ve suyuna katın
Yarım suluk 3 damla
Ayrıca odaya ıslak havlu asın nem olsun rahatlatır

bedriyekss

Yeni Üye
Öncelikle kekik kaynatın suluğa katın %50 su %50 kekik yarım suluk olsun, 4-5 saat dursun sulukta, kekiği içine kulak pamuğu batırın ve burun deliklerine sürün
Suyu içmezse çay kaşığı ile içebilir
,turbo nefes açıcı yada Atemfrei tavsiye ederim
Temin edin ve suyuna katın
Yarım suluk 3 damla
Ayrıca odaya ıslak havlu asın nem olsun rahatlatır
Cok teşekkür ederim hemen yapacağım insallah iyileşir cok teşekkürler😥

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Mamaist.comdan Neftor alıp kullanabilirsiniz iyi gelir ☺

Üst Alt