• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum nefes alırken hırıltı çıkarıyor

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Merhabalar benim kuşum 3 hafta oldu sahipleneli ve 3 buçuk yaşında nefes alırken burnundan tıslama gibi ses geliyor çok afedersiniz insanın burnunda sümük olur da tısır tısır ses yapa ya o şekilde ve sürekli ağzını açıyor ayaklarını sürekli burnuna götürüyor su görse sümkürmeye benzer bir hareket yapıyor ve kuyruğu yukarı aşağı sallanıyor sürekli.. Ama yem yemesinde dışkısında hareketlerinde ve ötmesinde hiçbir sıkıntısı yok acaba ceresine bişey kaçmış olabilir mi yada hastalığı var mıdır daha yeni sahiplendiğimiz için ne yapacağımızı bilemedik lütfen yardım edin 🙏

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ağzını açması ve kuyruk hareketi solunum yolu sıkıntısı belirtileri. Kuşunuz soğuk algınlığına yakalanmış olabilir. Aspur ve vitamin verin. Avi-ast kullanabilirsiniz.Fotoğraf ve video atarsanız. Daha bilgili arkadaşlar ilaçta önerebilir

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim soğuk algınlığını bende düşündüm ama 3 haftadır aynı hergün düzenli bi sebze yada meyve veriyorum suyuna limon damlattım bi kaç gün bu kadar uzun sürmesi normal mi onu anlayamadım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun yanında sigara vs iciliyormu. Sıcaklık idealmi.3 haftadır kuş bu sekildeyse. Kronik solunum yolu hastalığı olabilir. Ornimix kullanabilirsiniz.

Limon'un ebeveyni

Aktif Üye
İlk geldiği gün hırıltı vardı sanırım geldiği yerde de varmış... Sigara vs asla yok çocuğumuz gibi dikkat ediyoruz dediğiniz gibi kronik olabilir ilacı petshoptan mı alabilirim yoksa eczanede de var mıdır

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlk geldiği gün hırıltı vardı sanırım geldiği yerde de varmış... Sigara vs asla yok çocuğumuz gibi dikkat ediyoruz dediğiniz gibi kronik olabilir ilacı petshoptan mı alabilirim yoksa eczanede de var mıdır
Kanatlieczanesi.com temin edebilirsiniz

Üst Alt