• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum nefes alırken değişik sesler çıkartıyor

Hastalık Belirtileri
Nefes alırkenki değişik ses
Hastalık Belirti Tarihi
5 Mar 2023
Kuşumu alalı 3 gün oldu yem yemeyi öğrendikten hemen sonra aldık erkek olmasına rağmen bana çok hızlı alıştı kendi isteğiyle elime geliyor ve kendini sevdiriyor ama sabahları yüksek bir ses ile nefes alıyor bunun için ne yapmam lazım acaba kuşum hastamı cevaplarsanız çok sevinirim (elimde videosu var ama atamıyorum eğer yardımcı olacaksanız bi şekilde atabilirim nefes alırken gagasını birbirine vurup ince bir sesle hiğ benzeri sesler çıkartıyor)

Ayrıca kafesten çıkmak istiyo elimi ısırıyo avcumdan çıkmaya çalışıyo gördüğü ilk boşluktan dışarı atıyo kendini ama ben bunun kafesini sevmediği için olduğunu düşünmüyorum bugün belli araliķlarla 2 kez dışarı saldım ama etrafa çarptı sürekli o yüzden kafesin koydum rahat rahat uçmak tatlı geldi heralde yardımcı olursanız sevinirim

Son sorum yemliklere alışamadı bi türlü kafesin tabanına çay tabağıyla yem döktüm ama hem hijyenik değil hemde üstüne geçerek yemleri yere döküyor acaba nasıl yemliklere alıştırabilirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşumu alalı 3 gün oldu yem yemeyi öğrendikten hemen sonra aldık erkek olmasına rağmen bana çok hızlı alıştı kendi isteğiyle elime geliyor ve kendini sevdiriyor ama sabahları yüksek bir ses ile nefes alıyor bunun için ne yapmam lazım acaba kuşum hastamı cevaplarsanız çok sevinirim (elimde videosu var ama atamıyorum eğer yardımcı olacaksanız bi şekilde atabilirim nefes alırken gagasını birbirine vurup ince bir sesle hiğ benzeri sesler çıkartıyor)

Ayrıca kafesten çıkmak istiyo elimi ısırıyo avcumdan çıkmaya çalışıyo gördüğü ilk boşluktan dışarı atıyo kendini ama ben bunun kafesini sevmediği için olduğunu düşünmüyorum bugün belli araliķlarla 2 kez dışarı saldım ama etrafa çarptı sürekli o yüzden kafesin koydum rahat rahat uçmak tatlı geldi heralde yardımcı olursanız sevinirim

Son sorum yemliklere alışamadı bi türlü kafesin tabanına çay tabağıyla yem döktüm ama hem hijyenik değil hemde üstüne geçerek yemleri yere döküyor acaba nasıl yemliklere alıştırabilirim

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
Tünekte uyurken yandan video atın kuyruk gözüksün

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 içerden yemlik takabilirsiniz

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Videonuzu streamable.com üzerinden yükleyebilirsiniz

Şuanda bi sıkıntı yok gece yatarken üstüne örtü örtüyorum ve aynı odada uyuyoruz üşümesi imkansız

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu analiz için kanatlı uzmanina götürün 👍 nefes alıp vermeleri normal değil kalp atışları hızlı bu genetik de olabilir bunu anlamanın yolu analiz yapılsın

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Konudan bağımsız kafese yanılmıyorsam ballı kraker gördüm kuşlar için çok zararlı içinde yapıştırıcı bulunuyor. Onun yerine daldari verebilirsiniz.

Üst Alt