• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum nefes alıp verirken ses cıkarıyor

Eylüleylem

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alırken ses cıkarıyor
5 Ocak 2026 kuşum bu şekilde nefes alıp veriyor 7 yaşında bulundugu ortam ılık
Tarihe tıklarsanız çıkar video

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sürekli mi bu şekilde ne zamandan beri altına beyaz peçete serip güncel dışkı resmi eklermisiniz. Bence acil kanatlı uzmanı görmeli @Aslı Ö. @Demet bükay

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bende video açılmıyor. Elzem bir durum ki Tarık kanatlı uzman görmesi taraftarı.

BehlülAndFiko

Yeni Üye
Bende video açılmıyor. Elzem bir durum ki Tarık kanatlı uzman görmesi taraftarı.
Bende buna benzer bi sorun var ama kuşum yemek yiyor oynuyor tüneklerken kabarmıyor
Videoda canını yakmıyorum sadece tutmak derdim çıkan vıyak ses ve nıfs nıfs çıkan ses neyden kaynaklı olabilir hatta bu mesajı yazarken gagasını gıcardatıyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bende buna benzer bi sorun var ama kuşum yemek yiyor oynuyor tüneklerken kabarmıyor
Videoda canını yakmıyorum sadece tutmak derdim çıkan vıyak ses ve nıfs nıfs çıkan ses neyden kaynaklı olabilir hatta bu mesajı yazarken gagasını gıcardatıyor
Bu şekilde tutarsanız sağlıklı kuşta ses çıkarır. Kuş korku ve stres altında çünkü. Solunum yollarında problem olabilir üşütmüş olabilir hava kesesi akarları olabilir vs birçok sebebi var.

BehlülAndFiko

Yeni Üye
Bu şekilde tutarsanız sağlıklı kuşta ses çıkarır. Kuş korku ve stres altında çünkü. Solunum yollarında problem olabilir üşütmüş olabilir hava kesesi akarları olabilir vs birçok sebebi var.
Sesi net alabilmek için tuttum yoksa montumun içinde gezmeyi çok seviyorlar asla zor kullanmam

Üst Alt