Kuşannesiiii3
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
-
2hafta önce veterinerimiz antibiyotik verdi ishal ve ceryan şüpheli gitmiştik fakat düzelir gibi olup ilaç bittiğinde daha da kötü nefes almaya başladı Vet aradığımda polivit şurup vermemi ve dirençli olması için kuş maması vermemi istedi hergün hem mama hem polivit verdim kursak besleme aparatım var fakat nefesine gelir korkusuna ağzına damlatarak içirdim nefes alış verişi bir köpek koşmuşta yorulmuş gibi aşırı sesli ve ağzını geceden beri kapatmıyor
sürekli üzerini örtüyorum gece başına ısınsın sıcak uyusun diye ampul astım ishal mi değilmi anlayamadım sıvıda değil muz verdim kaka iyi görünüyor satın aldığımda ayakları felçliydi sol ayağı tümörlü ve ayakları iyice eridi sanki kurumada başlamış şuan Burdan dönermi ? Kızım 9yaşına girmek üzere çok üzülüyorum sürekli sevmemi istiyor bişey yedirirken daha da nefessiz kalıyor elimin içine sokuluyor sanki yedirme der gibi vicdan azabı çekiyorum yapabileceğim bir şey var mı bilmediğim ? Vet ilaç için 2hafta daha geçmesi lazım antibiyotik yeni aldı dedi