• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Neden böyle duruyor?

Kuki

Aktif Üye
Sultan papağanım uyumaya yakın tek ayağını kaldırıp çapraz duruyor herhangi bir problemi de yok sizce neden böyle duruyor normal bir durum mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 45423

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Sultan papağanım uyumaya yakın tek ayağını kaldırıp çapraz duruyor herhangi bir problemi de yok sizce neden böyle duruyor normal bir durum mu ?

Ekli dosyayı görüntüle 45423
Değişik şekillerde dinlenmeyi severler. Yine de dışkı paylaşırsanız bir bakalım ama korkacak bir durum göremedim resimden. Cingöz cingöz bakıyor 🥰 maşallah 🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Duruşunu yediğim 😊 kilosunu öğrenebilir miyiz 👍 Beslenmesi arttıkça daha iyi olacaktır.yedigi tohumların kabuklarının resmini ekler misiniz

Kuki

Aktif Üye
Duruşunu yediğim 😊 kilosunu öğrenebilir miyiz 👍 Beslenmesi arttıkça daha iyi olacaktır.yedigi tohumların kabuklarının resmini ekler misiniz
Kilosunu bilmiyorum ama zaten iştahı yerinde sık sık yemini yiyor bir de yem kabuklarını yemlikten mi atayım yoksa kafes tabanından mı ?

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Beyaz peçete üzerine döküp çekerseniz daha net görürüz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şöyle çektim yemini de 2 saat önce falan yeniledim bilginiz olsun
Ekstra olarak kenevir tohumu daldari taneleri ve japon darısı alabilirsiniz 👍 arada bir tuzsuz fıstık da verebilirsiniz 😊