• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum neden bağırıyor???

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba😇 Bence Kafesten Dışarı Çıkmak İçin İlginizi Çekmeye Çalışıyor. 🌸

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Genellikle bilgisayardan bir şeyler açtığımda bağırıyor, onun harici pek bağırmıyor. Az önce kendisi kafesinden çıktı, bi kaç kez bağırdı sonra birden uçtu biraz ve en tepedeki adını bilmediğim yere kondu, üşendim almaya orada oyalanıyor şu an.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Anladım. Sizin Onunla İlgilenmenizi İstiyor. Ayni Durumu bende Defalarca Yaşadim 😇

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
ben beni o kadar çok sevdiğini düşünmüyorum ki az önce denedim biraz öptüm omzuma aldım felan sonra kendisi kafesine uçtu. Bende dersime devam edeyim dedim, salıncağına binip yine bağırmaya başladı bu sefer daha çok bağırdı ama

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Biraz test ettim, bilgisayardaki videoyuu kapatınca bağırmayı kesiyor. Tekrar açtığımda yine bağırıyor, bu önceki kuşlarımda da vardı. Sesten hoşlanmıyorlar heralde bunlar..

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Ses yüksek olunca sanki birisi boğazını sıkıyomuş gibi bağırıyorlar😖🤣🤦‍♀️ genelde yüksek sese gerçekten bu tepkiyi gösteriyolar ve bazen de ilgi çekmek için yapıyorlar. Büyük ihtimalle bilgisayardan çıkan sese tepki veriyor. Bilgisayarın sesini biraz kısıp test edin durumu😊

Üst Alt