• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum meyve yemiyor

ThorOps

Paylaşımcı
kuşum meyve yiyormuş gibi yapıp geri ağzından atıyor bide çok temizmiş gibi ağzını siliyor 😂 geveliyor geveliyor sonra bırakıyor bu durumu nasıl önleyebilirim (küçük parçaları yiyor)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
kuşum meyve yiyormuş gibi yapıp geri ağzından atıyor bide çok temizmiş gibi ağzını siliyor 😂 geveliyor geveliyor sonra bırakıyor bu durumu nasıl önleyebilirim (küçük parçaları yiyor)
Genelde öyle yaparlar zaten 🤣🤣 Maalesef engelleyemezsiniz ayrıca temiz çocuklar 🤣🤣🤣

Ece A.

Paylaşımcı
Küçük ve ince parçalar halinde deneyin :) Kaba veya masaya falan koyuyorsanız ve yemiyorsa elinizde tutup vermeyi deneyin, benimki bazen tutamıyor bende ucundan tutup veriyorum, ben sıkı tuttuğum için meyve sağa sola kaçmıyor o da rahatlıkla kıp kıp kıp yiyor☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşın bahsettiği yerken dökmek, tırtıklarken istemsiz dökülebilir sulu bir sebze ve meyve ağıza yapışabilir ☺

Ece A.

Paylaşımcı
Ah anladım onun ki oyun modunda davranıyor o zaman yiyeceklere😅 ben yemiyor diye anlamıştım :) (y)