• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum mamayı yemiyor

efe1903

Tutkulu
beatiful food ballı kurtlu mamayı kuşlarıma dün verdim yemediler nasıl alıştırabilirim

bbatuhan

Yeni Üye
İçine sevdiği şeyleri koyun.yedigi yemde karıştırmadan koyun gibi.

bbatuhan

Yeni Üye
Ben ilk mama verdiğimde verselalaga clasik aldım.kokusuda çok güzeldi ilk yemediler gibi oldu sonra içine ceviz kırdım başladılar yemeğe.
Şimdi bir sorun yaşamıyorum.

efe1903

Tutkulu
Ben ilk mama verdiğimde verselalaga clasik aldım.kokusuda çok güzeldi ilk yemediler gibi oldu sonra içine ceviz kırdım başladılar yemeğe.
Şimdi bir sorun yaşamıyorum.
ben yumurta maması yaptığımda yememişlerdi tarçın ekince yemişlerdi kurtlu yemede deneyeyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tarçın ve kekik ekleyebilirsin kardeşim sebzelerden brokoli dene birde

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok şanslısınız. Sizinki yemiş ilk kez bugün bizde kurtlu mamayı denedik ama asla ağzına bile sürmedi 🙁 Kekik te attım işe yaramadı. Sanırım o kadar mama çöpe gidecek 🤦🏻‍♀️

efe1903

Tutkulu
Çok şanslısınız. Sizinki yemiş ilk kez bugün bizde kurtlu mamayı denedik ama asla ağzına bile sürmedi 🙁 Kekik te attım işe yaramadı. Sanırım o kadar mama çöpe gidecek 🤦🏻‍♀️
Abla benim kuşlar tarçını niyeyse seviyor yumurta mamasınıda yememişlerdi tarçın koyunca yemişlerdi bu mamayada tarçın koydum yediler

Bahar Y.

Müdavim
Aslı hocam elden bir şeyler yemeyi seviyorsa tane tane verin yer mutlaka 😊

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslı hocam elden bir şeyler yemeyi seviyorsa tane tane verin yer mutlaka 😊
Evet Baharcım elimden yem yer. Tamam canım yarın birde öyle deneyim. 🙏🏻Birde Şehmus hocam brokoli at içine demiş yorumunda. Olmadı hafta içi brokoli alıp içine ekleyim içinde yeşil bir şey görüp dikkatini çekebilir elimden yemezse eğer 🙂Peki haşlanmış mi olmalı yoksa normal yıkayıp içine mi atayım Baharcım nasıl yapayım.

Bahar Y.

Müdavim
Evet Baharcım elimden yem yer. Tamam canım yarın birde öyle deneyim. 🙏🏻Birde Şehmus hocam brokoli at içine demiş yorumunda. Olmadı hafta içi brokoli alıp içine ekleyim içinde yeşil bir şey görüp dikkatini çekebilir elimden yemezse eğer 🙂Peki haşlanmış mi olmalı yoksa normal yıkayıp içine mi atayım Baharcım nasıl yapayım.
Haşlanınca vitamini ölüyor diye biliyorum Aslı hocam, güzelce yıkayıp öylece veriyorum ben 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Haftada bir kez yapıp ver bence zamanla alışabilir. İçinde havuç ve tarçını çok seviyorlar. ☺

Üst Alt