• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kusuyor

NLCherry

Yeni Üye
Dün gece kuşum kusmaya başladı. Yem kusma değilde bildiğiniz ağzı açık etrafa sıçratarak. Ne yapacağımı da bilemedim yemliğini kafesinden aldım. Az önce tekrar baktım bir iki kere daha o öğürme hareketini yaptığını gördüm. Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

NLCherry

Yeni Üye
Ekleme, suyuna probiyotik ekledim dün gece. Lütfen yardım edin.

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Güncel 4-5 adet dışkısını ekler misiniz altına beyaz peçete koyup yem yemedimi hiç kustuğundan beri şuan tünekte dururken Videosunu atar mısınız video için streambleye girin videoyu oraya yükleyin çıkan linki buraya yapıştırın

NLCherry

Yeni Üye
Güncel 4-5 adet dışkısını ekler misiniz altına beyaz peçete koyup yem yemedimi hiç kustuğundan beri şuan tünekte dururken Videosunu atar mısınız video için streambleye girin videoyu oraya yükleyin çıkan linki buraya yapıştırın

Peçeteyi koydum, biraz zaman geçince eklerim.
Az önce muz yedirdim birazcık belki kusmaz onu diye ama yine kustu. Yem vermeye de korkuyorum daha kötü kusar diye.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dışkı resmi ekleyin lütfen kafesinde grit kumu mevcut mu, kusma salyalımı, koku var mı? Ayrıca bu çocuğun yüksek ihtimalle karaciğer yağlanması da mevcut.

Son düzenleme:

NLCherry

Yeni Üye
Dışkı resmi ekleyin lütfen kafesinde grit kumu mevcut mu, kusma salyalımı, koku var mı? Ayrıca bu çocuğun yüksek iyi karaciğer yağlanması da mevcut.
Dışkısı böyle şuan, yarım saattir bekliyorum daha yeni yaptı.
20260107_144228.jpg
Kusmada koku yok(en azından ben alamadım), salyalı diyebilirim ama böyle köpüklü değil daha sıvımsı ve belki hafif yapışkanımsı. Muzu kustuğundan beri öğürme hareketleri durdu gibi 20260107_144422.jpg
şimdi böyle duruyor.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
BİZİM VETERİNER POLİKLİNİĞİ egzotik hayvanlara bakıyormuş kuşlara buraya götürebilirsiniz arayıp sorun bilgi isteyin

NLCherry

Yeni Üye
BİZİM VETERİNER POLİKLİNİĞİ egzotik hayvanlara bakıyormuş kuşlara buraya götürebilirsiniz arayıp sorun bilgi isteyin
Teşekkür ederim yardımınız için ancak kuşlar üzerinde herhangi bir uzmanlıkları yok, vitamin verip gönderiyorlar maalesef. En yakın Adanada var oraya da şuan gitme imkanım yok, evde çözmeye çalışıyorum 😥😔

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Muz yedirin etki edecektir kafesini de değiştirin boyalarını kemirmişse boyası sökülmüşse

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim yardımınız için ancak kuşlar üzerinde herhangi bir uzmanlıkları yok, vitamin verip gönderiyorlar maalesef. En yakın Adanada var oraya da şuan gitme imkanım yok, evde çözmeye çalışıyorum 😥😔
Merhaba Geçmiş Olsun. Zehirlenme Durumunda Evde Yapabileceğiniz Hiçbir Şey Yok. Kursağın Yıkanması Lazım. Biz İnsanlarda Zehirlenince Midemiz Yıkanır Mecbur Hastaneye Gideriz. Lütfen ihmal Etmeyin. Kursak Yıkanması Lazım. Yoksa durumu ağırlaşir.

Üst Alt