• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kusuyor.

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
Daha önceden de benzer bir konu açmıştım. Yine yem kusuyor. O kusunca birkaç tane yem yedirmiştim. Bir ara su içti, onu da kusmuş. Petshoptan Zeolit tozu almayı planlıyorum. Veya ekstra vitamin. Sabah gayet iyiydi bu arada. Epey yem yemiş. Ama şunu da düşündüm. Dün gece misafir geldi, oda değiştirdik, sessiz odada durmak istemedi. Kendi odasına gitti. Acaba onun stresi mi? Şu an uyuyor.

Son düzenleme:

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Streamble.com üzerinden videosunu paylaşın. Güncel dışkılarını görelim. Petshopta zeolit tozu satılmıyor, mamaist.com whatsapp hattından iletişime geçerek temin edebilirsiniz. Petshop takviyeleri etkisizdir, Röhnfried ürünleri kullanın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mevcutta vitamin takviyesi kullanmıyor musunuz? Hasta olduktan sonra kullanmanızın artık faydası yokki. Vitamin ve takviyeler hasta olmasın gerekli ihtiyaçlarını karşılasın diye verilir. Tedavi etmek için değil. Çünkü onlar ilaç değil 👍🏼

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
Mevcutta vitamin takviyesi kullanmıyor musunuz? Hasta olduktan sonra kullanmanızın artık faydası yokki. Vitamin ve takviyeler hasta olmasın gerekli ihtiyaçlarını karşılasın diye verilir. Tedavi etmek için değil. Çünkü onlar ilaç değil 👍🏼
Gold Wings multivitamini var. Daha dün vermiştim. Sabah gayet iyiydi kızım, halini görünce tekrar verdim. Kalamar kemiğini de koydum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Önceki konularınıza baktım yakın tarihli konular. Size kullanmanız gereken takviyeler o konularınızda belirtilmiş. Zeolit tozuda ısrarla tavsiye edilmiş. En kısa zamanda alacağınızı belirtmişsiniz ama belliki temin etmemişsiniz. Kullandığınız vitamin çöp. Bir faydası yok. Tavsiyelere uymayacaksanız bizim ne yapmamızı istiyorsunuz. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
Önceki konularınıza baktım yakın tarihli konular. Size kullanmanız gereken takviyeler o konularınızda belirtilmiş. Zeolit tozuda ısrarla tavsiye edilmiş. En kısa zamanda alacağınızı belirtmişsiniz ama belliki temin etmemişsiniz. Kullandığınız vitamin çöp. Bir faydası yok. Tavsiyelere uymayacaksanız bizim ne yapmamızı istiyorsunuz. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Çünkü ertesi gün, kızım kendini topladı. Ben de stresten kaynaklı olabileceğini düşündüm. İnsanı bu şekilde terslemenize gerek yok bence, üslup kimliktir. Unutmayın. İyi günler dilerim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çünkü ertesi gün, kızım kendini topladı. Ben de stresten kaynaklı olabileceğini düşündüm. İnsanı bu şekilde terslemenize gerek yok bence, üslup kimliktir. Unutmayın. İyi günler dilerim.
Pardon ama size hakaretmi ettim uslubumda ne var anlayamadım. Sizi pofpoflamamı mı isterdiniz. Aman iyi yapmışsınız mı demeliydim. Ben sizin değil o bakmadığınız küçük canın tarafındayım hepsi bu👍🏼

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Semiha hocamıza katılıyorum
12 haziran da zeolit tozu önermiştim sizde en yakın zamanda temin edeceğim yazmışsınız
Malesef ki temin etmemişsiniz
Kuşlar hastalığını saklar belli etmez son dakikaya kadar
Bir sabah iyi olur öğlen hastalanır
Hocamız sizi terslememiş, uygun bir dille uyarmış
Biz yönlendirme yapıyoruz tercih sizin
Evet uslup kimliktir haklısınız, kuş bakmakta uslubunuza imzadır, sorumluluk ister
Unutmayın ki 25 gün önce zeolit tozu temin etseydiniz şuan teşekkür ederdiniz