• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUM KUSUYOR

ttears

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma
Hastalık Belirti Tarihi
23 Nis 2025
Kullanılan İlaç
gervit w
7 yaşında muhabbet kuşum var 4 yıl önce mantar geçirdi. Az önce bir den yemleri gagasindan atmaya başladı. Bir kere yaptı , durdu az önce tekrar yaptı. Şimdi hiç uyumadigi bir yerde uyumaya çalışıyor. Yarın veterinere goturucem fakat şu an yapabileceğim bir şey varsa herahangi bir sey

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun, kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz bir de dışkı resmi görebilir miyim? Yemine minicik tarçın serpebilirsiniz mantarlara iyi gelir ☺

ttears

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable şu şekilde bir de yazdığınızda peçete koymuştum şuana kadar sadece beyaz sıvı bir şekilde yaptı. Sabah iyiydi dışkısı da bu şekilde değildi. Birden kusmaya başladı. Her zaman ki yediği şeyler vardı sadece

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz aç elle besleme yapmanız lazım, yumurtayı iyice haşlayın, sadece sarısını su ile ezin ve yoğurt kıvamına getirin, içine de mercimek tanesi kadar tarçın katın yesin 🙏🌸

ttears

Yeni Üye
Rica ederim bizi de bilgilendirirseniz durumu hakkında sevinirim 🙏🌸
tabii ki de 🥹🥹 bir de elle besleme demişsiniz emin olamadigim için baktım sanırım aparat varmış? Zamanında ilaçlarını şırınga ile vermiştik şimdi şırınga ile mi denemeliyim yoksa başka bir yolu var mı 🫠

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
tabii ki de 🥹🥹 bir de elle besleme demişsiniz emin olamadigim için baktım sanırım aparat varmış? Zamanında ilaçlarını şırınga ile vermiştik şimdi şırınga ile mi denemeliyim yoksa başka bir yolu var mı 🫠
Şırınga, çay kaşığı istediğiniz şekilde verebilirsiniz ☺

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aparatta alın, baktınız besleyemiyorsunuz öğrenmeniz gerekebilir ama umarım o duruma gelmez.

ttears

Yeni Üye
Aparatta alın, baktınız besleyemiyorsunuz öğrenmeniz gerekebilir ama umarım o duruma gelmez.
Teşekkürler , yarın hemen alıcam. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Normalde zayıf bir kuş zaten , yem yemesinde bir sıkıntı yoktu. Dal darı gorunce her kuş gibi hemen yiyordu :')) Şimdi de koydum biraz yedi bıraktı :')