• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kusuyor

Pnar

Paylaşımcı
Merhaba kuşum bugun kustugunu gordum.suku ve icinde yemler var.asiri fazla kusmuyor vi kac kere kustu ama ara ara öğürme hareketi yapiyor ve yem yemeyi reddediyor.yumurta mamasi yaptim yumurtayi cok sever normalde.yemek istedi ama yiyemiyor istahsiz.hemen öğürme hareketi yapiyor. Diskisi açık yesil ama simdi sulu olmaya basladi aciktigi icin.usuttu mu acaba diyorum ama pek ihtimal de vermiyorum odasinin sicakligi gayet iyi.ne yapmaliyim mantar filan olabilir mi acaba korktum

Pnar

Paylaşımcı
Bu arada kusum disi ve yumurtlama sorunu var.4-5 gun once birer gun arayla 3 yumurta yapmisti.acaba baska yumurta var da sıkışma filan mi oldu.yumurta sıkışması kusma yapar mi ?

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba lar dıskısını görelim ve tunekte videosunu Streamble .Com üzerinden paylaşırmısınız

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resmini atabilir misiniz? Bir de videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşır mısınız

Pnar

Paylaşımcı
Dışkısı sulu yesil henuz yapmadi bisey yemiyor ki

Ece A.

Müdavim
Biz yine de dışkısını da görelim beyaz peçete üzerinde olursa daha sağlıklı dönüşler olur🙏

Pnar

Paylaşımcı
Elle besleme yapsanız iyi olur bence poposunu kontrol ettinizmi yumurta sıkışması olabilir
Poposunda yumurta olma ihtimali var sıkışma olsaydi kusma yapar mi? En ufak bisey yediginde ögürüyor 🥺 ugrasiyorum ama asla yemiyor.elle besleme mamasi gelene kadar napicam ?🥺

Pnar

Paylaşımcı
Poposunda yumurta olma ihtimali var sıkışma olsaydi kusma yapar mi? En ufak bisey yediginde ögürüyor 🥺 ugrasiyorum ama asla yemiyor.elle besleme mamasi gelene kadar napicam ?🥺
Yani dedigim gibi kusumda yumurtlama bozukluğu vsr 20-25 gun veya bazen suresi daha da uzun oluyor, yumurta yapiyor ve 3 tane yapiyor.bir hafta once zaten yumurta yapmisti hala yumurta oldugunu sanmıyorum olsa kusma filan yapar mi?

Mert G.

Eski Forumcu
Yapabilir bir tarif vardı hemen öğrenip size dönüş yapcam

zeysssbird

Eski Forumcu
Yumurta sarisini yoğurt kıvamına getirip denediniz mi

Pnar

Paylaşımcı
Benim Fikrimde Yumurta Olduğu. En Yakininizdaki Veteriner Hekime Götürün. Kanatlı Uzmanı Olmasına Dikkat Edin Lütfen.
Kanatli uzmani yok bu ilcede.uzak bir yerde var orasi da kaca kadar acik bilmiyorum.kendisi yapabilir mi acaba bugun beklesem yarin oraya gotursem

Üst Alt