• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUM KUSUYOR

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar kuşumu ilk defa sabah kusarken gördüm ama tek seferde 2 3 tane yem atıyodu resmen fotoğrafları yüklüyorum sizce neyi var

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar kuşunuz grit kum kullanıyor mu. Kusmuklar salyalı mı ve kuşun ağzında bir koku var mı. Ayrıca streamable.com dan kuşunuzun net olacak şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz peçeteye en güncel dışkı fotosu rica edelim.

mberkinizm

Aktif Üye
Merhabalar kuşunuz grit kum kullanıyor mu. Kusmuklar salyalı mı ve kuşun ağzında bir koku var mı. Ayrıca streamable.com dan kuşunuzun net olacak şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz peçeteye en güncel dışkı fotosu rica edelim.
şuan dershaneye gidiyorum ancak akşam paylaşabilirim bunları ama grit kum kullanmıyor kusmuklar salyalı değil galiba tam anlayamadım ve sabah kafeste aramızda 10cm falan varken yüzyüzeydim bi koku almadım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılar da yem mi var. Siz müsait olduğunuzda en güncel diski fotosu atın. Birde videosunu görelim.

Üst Alt