• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Kusuyor ve İshal (Üşütmüş)

Abdullah72

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Soğuk Algınlığı,Üşütme
Hastalık Belirti Tarihi
3 Tem 2022
Kullanılan İlaç
Coldast Vitamin
Kuşum 2 gündür halsiz ve ishal.Pazar günü gece 5 te babam işe giderken cami açmış cereyanda kalmış galiba.Veterinere görürdüm sonraki gün getir dedi üşütmüş dedi vitamin veririm yayarıdedi.Sonra yarın petshopa gittim veteriner anlamaz dedi sordu ishal kusuyor halsiz dedim vitamin verdi.3 gün oldu ama sabah uyanınca biraz enerjik oluyor dışarı çıkmak istiyor açmıyorum sonra evini temizlerken bi 45dk çıkarıyorum biraz oyun oynamaya çalışıyor sonra gözünü kapatıyor.yemini vitaminden önce yiyemiyordu yemiyordu şimdi veriyorum kabuğunu kırıyor ama içindekini yemiyor sanki boğazından geçmiyor galiba sindiremiyor ve onuda kabugunu kırınca atıyor.Az birşey yemeği içinde vardı onu da kusuyor bütün bir şekilde atıyor,kusunca sıvı kusuyor.Dışkısı en başta sarıydı şuan yeşil ama hala ishal.kus kumu kusmaya iyi geliyor diyorlar ama benim içime hiç sinmiyor kuş kumu ne yapmalıyım lütfen yardım edin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba ailemize hoşgeldiniz
Kuşunuzun tünekteki resmini ve dışkı resmini paylaşırmısınız?

Abdullah72

Yeni Üye
Evini temizleriyim için şuan dışkısı yok ama kendi fotoğrafını atiyim ama dün biraz daha iyiyken 2.gün olduğu gibi ayakta bile duramıyor dışarı çıkardım biraz yorulmuştur diye yumuşak bir yere bıraktım evini temizledim 2. Gün de böyle olmuştu o gün de kendi odama götürdüm baya kötü olmuştu sabah dünde misafir geldi odama götürdüm aptal gibi benimde haberim yokken biri 2 varmi da açmış bi yarım saat fln kalmis galiba hemen kapattım şuan ayağını kaldiramiyor ne yapmaliyim 4 gündür ugrasiyorum ve dün gelince çok kötü oldu :(

Mert.

Eski Forumcu
Dışkısı yapınca atarmisiniz birde yem yiyormu kuyrukta sekme varmı

Üst Alt