• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kusuyor ve dışkıda yem var

Sinem1234

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
27 Şub 2025
Arkadaslar merhaba zaten bi onceki yayinladigim mesaja bakarsaniz kusumun hasta oldugunu bilirsiniz bugun sabah kalktigimda yem kabinin orda yem yiyodu ve sonrasinda agzindaki yemi tukurur bi sekilde kustu diskisi normal simdi yesillik verdim belki iyi gelir diye sizce ne yapmam gerekiyo cok halsiz kusum ben bildim bileli kafeste cok fazla kalmaz hep kafesi acik olur hep disardadir ama su 2 gundur kafesten cikmiyo kendini kabartiyo sizce ne yapmam gerekiyo yardim edin suluklarinda vitamin var kus kumları var ama bu hastaligi atlatamadik ne yapmamiz lazim (kafasını arkaya koyarak uyuyor)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bunu zeolit tozu çözer eğer iştahı yerindeyse hergün sevdiği bir sebze üzerine serperek veriniz sindirimi hasarsız 10-15 günde çözer daha hızlı iyileşmesini istiyorsanız elle besleyerek verin 👍bide elinizde entrobac ve gerwit olsun onları da düzenli olarak verin. Kum olarak grit kum tercih ediniz ayrıca kuş toprağı alın verin yesin eğer kuş toprağını yerse zeolit tozunu onun üzerine serperek de yedirebilirsiniz. Not:zeolit tozu suda verilmez

Sinem1234

Yeni Üye
Merhaba bunu zeolit tozu çözer eğer iştahı yerindeyse hergün sevdiği bir sebze üzerine serperek veriniz sindirimi hasarsız 10-15 günde çözer daha hızlı iyileşmesini istiyorsanız elle besleyerek verin 👍bide elinizde entrobac ve gerwit olsun onları da düzenli olarak verin. Kum olarak grit kum tercih ediniz ayrıca kuş toprağı alın verin yesin eğer kuş toprağını yerse zeolit tozunu onun üzerine serperek de yedirebilirsiniz. Not:zeolit tozu suda verilmez
Maalssef yasadıgım yerde bunlar gibi seyler satilmiyo grit kum veriyorum ama bi kaç gündür iştahsız davraniyo vitamin koymustum sularına dün simdi onu degistiriyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maalssef yasadıgım yerde bunlar gibi seyler satilmiyo grit kum veriyorum ama bi kaç gündür iştahsız davraniyo vitamin koymustum sularına dün simdi onu degistiriyorum
Mamaist whatsap hattından ulaşın yardımcı oluruz yollarız size bugün yetişirse pazartesi elinizde olur ürünler 👍

Üst Alt