• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kusum kusuyor titriyor ve ogurur gibi hareket ediyor acil ne yapmaliyim

tosbikkk

Yeni Üye
Kusum bi anda hasta oldu dun odamda gezip ucarken bir şeyi yoktu bugun yanina gittim kusmuş, cok durgun ve uykulu duruyor. Ögürür gibi yapiyor ve gaga etrafinda kusmuklari yapismis yuzune ve sanirim kaka yapmamis dun altini degistirmistim bugün hic kaka goremedim yemek de yemiyor su da icmiyor.. dun aksam yemek kutusu kirilmisti kakasiyla yan yanaydi bazi yemleri acaba ondan hasta olmuş olabilir mi kabi degistirene kadar yanlislikla kakasini yemis olabilir mi?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusum bi anda hasta oldu dun odamda gezip ucarken bir şeyi yoktu bugun yanina gittim kusmuş, cok durgun ve uykulu duruyor. Ögürür gibi yapiyor ve gaga etrafinda kusmuklari yapismis yuzune ve sanirim kaka yapmamis dun altini degistirmistim bugün hic kaka goremedim yemek de yemiyor su da icmiyor.. dun aksam yemek kutusu kirilmisti kakasiyla yan yanaydi bazi yemleri acaba ondan hasta olmuş olabilir mi kabi degistirene kadar yanlislikla kakasini yemis olabilir mi?
Merhaba dışkıda bakteri varsa olabilir fakat dün ne yedi yüzü kırmızı kabızda olmuş

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

tosbikkk

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Kafesiniz Boyalı Onu Bile Kemirmiş Olabilir. Bir Veterinere Gitseniz İyi Olur. İyi Durmuyor.
Kemirme huyu yok pek veteriner bol bol su ver dedi yemek yemiyor zaten kusmustu sabah az az pirinc lapasi verdim en azindan hareketi cok daha iyi suan

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kemirme huyu yok pek veteriner bol bol su ver dedi yemek yemiyor zaten kusmustu sabah az az pirinc lapasi verdim en azindan hareketi cok daha iyi suan
Prinç lapasına devam edin, suyunu su yerine içirin lütfen
Muz antioksidandır zehir varsa atar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Anladım Siz Görmeden de Yemis Olabilir. Siz Beslemeye Çalışın Yemek Yemiyorsa. Yumurta Seviyorsa Verin Lütfen. Yemini Elinize Alin İlgisini Çekmeye Çalışın. Çok Kucuk Miktar Kaşığın Ucuyla Zencefil Serpin Üzerine O Şekilde Yesin. Zencefilde Zehri Alır.

Üst Alt