• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kustu

sedenikosu

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kusma
Hastalık Belirti Tarihi
14 Ara 2022
Merhabalar, bu akşam kuşum keyifliyken aniden kusmaya başladı resmen sarsıldı sanki bir kaç kere ve daha sonrasında öğürür gibi başını ileriye uzatıp çekti.Yüzüne ve perdeye bulaşmıştı. Kustuktan sonra halsizdi ve ötmedi gözleri uyuklar gibiydi. Daha sonra yem ve marul yedi kendini toparladı ötmeye başladı çok şükür daha kusmadı fakat kursak mantarı olmasından çok korkuyorum koca geceyi ağlayarak geçirdim 6 yaşında kuşumuz ilk defa böyle görünce çok üzüldüm. Şu an durumu iyi neden kaynaklanmıştır ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzun tünekte dururken kısa bir videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini buraya ekleyin lütfen 🙏 ağzında koku, dilde peynir gibi beyaz bir yapı var mı? Düzenli olarak yediği besinler neler, multivitamin probiyotik veriyor musunuz, cereyanda kalmış olabilir mi? Bunları da yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz 😇

sedenikosu

Yeni Üye
Mavis
Günaydın, bugün konuşuyor eskisi gibi ağzı kokmuyor fakat içini göremedim☹ ben evde yokken annemler bazen içeriyi havalandırıyor acaba dediğiniz gibi cereyan mı çarptı? ;( yem ve haftada bir kere dal darı veriyorum vitamin bu sene hiç kullanmadım:(

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah ne güzel konuşuyor 🥰 ben büyük bir sorun göremedim, cereyanda kalmış gibi görünüyor. Probiyotik entrobac ve multivitamin gervit-w temin edin, internetten alabilirsiniz mamaist.com tavsiye ederim 👍 elinize ulaştığında 3 gün üst üste entrobac verin sonrasında ikisini haftada 1 er kere vermeye devam edin. Bu kar gelene kadar da forumda kekik çayı ve spreyi tarifimiz var onları uygulayabilirsiniz iyi gelecektir 😊

sedenikosu

Yeni Üye
çok teşekkür ediyorum içim rahatladı gerçekten:love::love::love::love::love: dediklerinizi yapacağım