• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kusmaya başladı

Eray Kavalcı

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma ve kendini şisirme
Hastalık Belirti Tarihi
26 Şub 2026
Arkadaşlar muhabbet kuşum birden kusmaya başladı kafasını aşşağı yuksrı sallayarak hem katı hem sıvı kusmaya başladı durmuyor sebebi ne olabilir anında veterine mi götürmeliyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum birden kusmaya başladı kafasını aşşağı yuksrı sallayarak hem katı hem sıvı kusmaya başladı durmuyor sebebi ne olabilir anında veterine mi götürmeliyim
Merhaba geçmiş olsun
Farklı bir şey mi yedi?
Yemini kafes içi dışı kontrol edin
Kanatlarda titreme var mı

Eray Kavalcı

Yeni Üye
Annemler irmik helvası yedirmiş ama zaten sürekli sofrada ne varsa yiyen bir kuştu hemen probiyotik entribac verdim kanatlarında kusarken titreme vardı ama şuan yok

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Annemler irmik helvası yedirmiş ama zaten sürekli sofrada ne varsa yiyen bir kuştu hemen probiyotik entribac verdim kanatlarında kusarken titreme vardı ama şuan yok
Merhaba irmik helvası mı😔 😔 😔 üzgünüm ama ölmesi için mi yapıyorsunuz?
İnsan gıdaları kuşu zehirler yapmayın lütfen
Belirtiler zehirlenme yönünde😔 😔
Entrobac probiyotik 3 gün verin
Biz kuş yemi yiyor muyuz🤷 🤷

Eray Kavalcı

Yeni Üye
Yani cidden o kadar haklısınız ki artık uyarmaktan ağzımda tüy bitti yani veterineri aradım ilerleyen saatlerde kusması durmazsa getirin dedi bakalım inşallah iyileşir ağlicam şimdi cidden

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yani cidden o kadar haklısınız ki artık uyarmaktan ağzımda tüy bitti yani veterineri aradım ilerleyen saatlerde kusması durmazsa getirin dedi bakalım inşallah iyileşir ağlicam şimdi cidden
Muz antioksidandır verin yesin zehiri alır

Nora

Aktif Üye
[/QUOT
Demet hocamızın dediği çok doğru ve önemli bir nokta,kuşunuzu tatlı tuzlu yağlı insna gıdalarında uzak tutun , yıkanmış kurulanmış marul, maydanoz sapı , salatalık kabuğu, yıkanmış kurulanmış brokoli vesair sebzeler verebilirsiniz.

Burada çok güzel bir tarif var örneğin deneyebilirsiniz

Üst Alt