• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kusma hareketi yapıyor ve durgun

cenka123

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma hareketi, halsizlik ve ishal
Hastalık Belirti Tarihi
24 Mar 2026
Merhaba, kuşum eve geldiğimde kafasını arkasına koymuş uyuyordu normalde hep canlı olur ve akşam dışarı çıkardığımda kusma hareketi yaptı kafasındaki tüyler azalmış gibi yada ıslanmış anlamadım. Daldarı verdim direkt yedi, dışkısı da cıvık, çıkardığımdan beri kafesinin üstünde fotoğraftaki gibi duruyor yardımcı olur musunuz.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ankara Konumunuz sanırım. Dışkısı bakteriyel Olabilir. Analiz Yaptırın Lütfen. Uğur Pet Veteriner Kliniği İyi Bir Kliniktir Gidebilirsiniz. Halsiz Duruyor. Vakit Kaybetmeden Gidin Lütfen.

cenka123

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ankara Konumunuz sanırım. Dışkısı bakteriyel Olabilir. Analiz Yaptırın Lütfen. Uğur Pet Veteriner Kliniği İyi Bir Kliniktir Gidebilirsiniz. Halsiz Duruyor. Vakit Kaybetmeden Gidin Lütfen.
Şuan evde yapabileceğim birşey yok mu? Tüy döküyor falan olabilir mi acaba?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Peki verebileceğim bi vitamin var mı günlük olarakta? bi sayfası vardı ama bulamadım
Bt Amin forte Haftada 1 Verebilirsiniz. Tüy Zamani Haftada 2 Gün. Sebze Meyve Yiyorsa Gervit'i 2 Haftada 1 Verebilirsiniz. Ama Önce Muayene Olsun. Aksatmayin Lütfen..

Üst Alt