• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kusacakmış gibi titriyor ve ötüyor

Fatoş

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma , titreme , ötme , sallanma
Hastalık Belirti Tarihi
29 Nis 2021
Dün gece kuşum gece bir anda can çekiyormuş gibi ötmeye başladı bunu daha öncede yapmıştı ama o zaman ayağını incitmişti krem sürerek geçirmiştim. Dün ise kuşum kusmaya başladı tüneğin üstünde duramıyor öğürme geldiğinde. İshali yok yeşil dışkı yapıyor. Kustuktan 1 saat sonra tekrar yem yedi gene kustu. Sabah oldu hala atak gibi kusmadan kusacakmış gibi yapıyor ve titriyor. Ne yapmam gerekiyor zehirlendi mi yoksa kursak iltihabımı anlayamadım. Yardım edin lütfen. Videosunu çektim ancak paylaşamadım. iCloud Video

Fatoş

Yeni Üye
Çiçek yok ama 2 gündür yeni yem verdim aslında kapalı poşetti tarihi yazmıyor. Normalde de jungle markasını kullanıyorum bu yeni aldığımda aynı marka ama daha önce aldıklarıma göre yem rengi daha sarı açıktı. Bir de şimdi ateşi var ayakkaları sımsıcak yıkamalı mıyım ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Banyo takın kendi yıkansin sizde günlük suyunu tazeleyin ve gerekirse kursağına şırınga ile su içirin..ama imkanınız varsa öncelik kanatlı uzmanı olsun

Fatoş

Yeni Üye
Banyo takın kendi yıkansin sizde günlük suyunu tazeleyin ve gerekirse kursağına şırınga ile su içirin..ama imkanınız varsa öncelik kanatlı uzmanı olsun
Yaşadığım yerdeKanatlı uzman bildiğim kadarıyla yok ama eğer açıksa Bugün vetenire götüreceğim. Atak gibi titreme geliyor ağzını açıyor ötüyor sonra uyuyor . Sebebi nedir ne yapabilirim

Fatoş

Yeni Üye
burdaki kuş gibi oldu sanırım atak geçiriyormuş Şuan uyukluyor yem su içmiyor