• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Kuşum kursak mantarı olabilir mi?

kubilay01023

Yeni Üye
Arkadaşlar selamın aleyküm 3.5 yaşında muhabbet kuşum var. Kuşum gün içinde enerjisi yerinde hiperaktif bir kuş ama son zamanlarda farkettim kursağının orda yanlış görmüyorsam bi şişlik var. Kafesinde de hep yemeğini yedikten sonra salıncağına kusuyor. Kusmuk salyalı ve kokulu. Salıncağını kafesten aldığımızda ise kusmayı bırakıyor. Sizce ne olabilir kuşum da

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arkadaşlar selamın aleyküm 3.5 yaşında muhabbet kuşum var. Kuşum gün içinde enerjisi yerinde hiperaktif bir kuş ama son zamanlarda farkettim kursağının orda yanlış görmüyorsam bi şişlik var. Kafesinde de hep yemeğini yedikten sonra salıncağına kusuyor. Kusmuk salyalı ve kokulu. Salıncağını kafesten aldığımızda ise kusmayı bırakıyor. Sizce ne olabilir kuşum da
[URLunfurl="true"]https://hizliresim.com/2jzqjpx[/URL]
Merhaba kuşun önden net bir resmini paylaşabilir misiniz bir de dışkı görseli de koyabilir misiniz bu resimler biraz bulanık pek anlaşılmıyor renkler

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Kuşunuzda kur kusması olabilir . @Demet bükay daha iyi yorumlayacaktır

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Videoyu yükleyin bağlantıyı kopyala yapıştır yapın burda paylaşın
Kur kusması olabilir fakat görmeliyiz, Kusmuğun da paylaşın lütfen

kubilay01023

Yeni Üye
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Videoyu yükleyin bağlantıyı kopyala yapıştır yapın burda paylaşın
Kur kusması olabilir fakat görmeliyiz, Kusmuğun da paylaşın lütfen
Kusmuğu paylaşamadım evde değilim ama dışkısı ve kuş aşağıdaki resimlerde var
Kusmuğu ne yerse kusuyor salyalı bir şekilde havuç yesin onu kusuyor yem yesin onu kusuyor sonra onu geri yiyor

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kusmuğu ne yerse kusuyor salyalı bir şekilde havuç yesin onu kusuyor yem yesin onu kusuyor sonra onu geri yiyor
@Demet bükay @EzgiA

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Videonun amacı kur kusması mı yoksa hastalıktan mı öğrenmek. Resimden pek anlaşılmıyor. Videoyu streamable.com a yükleyeceksiniz , linki kopyalayıp burada paylasacaksınız ki tecrübeli forum üyeleri yorum yapsın, ayrıca endişeniz olmasın streamable kayıt yapılmadan video yüklenebilir ve 24 saat sonra video kendiliğinden silinir .

kubilay01023

Yeni Üye
Videonun amacı kur kusması mı yoksa hastalıktan mı öğrenmek. Resimden pek anlaşılmıyor. Videoyu streamable.com a yükleyeceksiniz , linki kopyalayıp burada paylasacaksınız ki tecrübeli forum üyeleri yorum yapsın, ayrıca endişeniz olmasın streamable kayıt yapılmadan video yüklenebilir ve 24 saat sonra video kendiliğinden silinir .
Tamamdır şuan dışardayım eve geçince atsam sorun olur mu zaman açısından

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
O salıncakla bağ kurmuş kursak mantarı değil yavru sanıp besliyor. Ve kafesi acilen değiştirin boyaları kemirmiş hep boya zehirler kuşları. Galvanit kafes alın. Kuş kömürü ve grit kuş kumu alın sindirimini kolaylaştırır. 1776453092485.png1776453117360.png. Takviye olarak ne verdiğinizi bilmiyorum ama gervit , entrobac , bt amin yoksa bunları da temin edin lütfen mamaistten alabilirsiniz.

kubilay01023

Yeni Üye
O salıncakla bağ kurmuş kursak mantarı değil yavru sanıp besliyor. Ve kafesi acilen değiştirin boyaları kemirmiş hep boya zehirler kuşları. Galvanit kafes alın. Kuş kömürü ve grit kuş kumu alın sindirimini kolaylaştırır. Ekli dosyayı görüntüle 104234Ekli dosyayı görüntüle 104235. Takviye olarak ne verdiğinizi bilmiyorum ama gervit , entrobac , bt amin yoksa bunları da temin edin lütfen mamaistten alabilirsiniz.
Öncelikle çok teşekkür ederim yani mantar ile alakalı herhangi bir ilaç kullanmam gerekmiyor dimi

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Öncelikle çok teşekkür ederim yani mantar ile alakalı herhangi bir ilaç kullanmam gerekmiyor dimi
Mantar belirtisi bu değil daha çok yem yiyememe ağızda pis koku gibi sebepler oluyor yem kusması da iyi değil kendi çocuğu sanıyor tam beslenemez. O salıncağı almalı mısınız bu durumda almamalı mısınız orasını bilemiyorum? Konuya daha hakim ablalarım abilerim cevaplayacaktır. Ama lütfen diğer dediklerimi de yapın boya zehirlenmesi hafife alınacak bir konu değil gerçekten.

kubilay01023

Yeni Üye
Mantar belirtisi bu değil daha çok yem yiyememe ağızda pis koku gibi sebepler oluyor yem kusması da iyi değil kendi çocuğu sanıyor tam beslenemez. O salıncağı almalı mısınız bu durumda almamalı mısınız orasını bilemiyorum? Konuya daha hakim ablalarım abilerim cevaplayacaktır. Ama lütfen diğer dediklerimi de yapın boya zehirlenmesi hafife alınacak bir konu değil gerçekten.
Yem yiyememe değilde yemegi alıyor kaptan geri tunege çıkıp agzindan çevirip duruyor acaba yiyemiyor mu

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yem yiyememe değilde yemegi alıyor kaptan geri tunege çıkıp agzindan çevirip duruyor acaba yiyemiyor mu
Dışkısının fotoğrafını atar mısınız güncel şuan uyuma saati yarın atmanız daha iyi olur.

Üst Alt