Annem kuşu kafesiyle almış klimanın tam önüne koymuş 15 dk önünde kalmış şimdi ben aldım kuşu sıcak bi yere koydum şuan hareketli ve şarkılar söylüyor ötüyor sizce klimadan etkilendi mi ölür mü ??????
Bi kaç gün hayvanı gözlemleyin. En ufak dışkı değişikliğinde veya halsizlik durumunda lütfen vakit kaybetmeden veterinere götürün ve lütfen biraz daha özverili olun. Gerekirse çevrenizdekileri uyarın böyle böyle yapma bu kuşlar için zararlı diye.
Bi kaç gün hayvanı gözlemleyin. En ufak dışkı değişikliğinde veya halsizlik durumunda lütfen vakit kaybetmeden veterinere götürün ve lütfen biraz daha özverili olun. Gerekirse çevrenizdekileri uyarın böyle böyle yapma bu kuşlar için zararlı diye.
Anneme kaç kere söyledim. Yaşlandığı için unutkanlık başladı. Ben de o sırada markete gitmiştim. Anneme şimdi söyledim kuşun kafesinin yerini değiştirme diye
kuşunuzu klimanın çalışmadığı bir odaya alın. Birkaç sene önce bir kuşumu klimanın tam karşısında serinlediğini düşünerek tutmuştum, bilmediğim için. Bir şey olmamıştı. Siz sıcak tutun şimdi, bir şey olmaz İnşallah dışkısı için bir şey söyleyemeyeceğim ama hâli iyi görünüyor