• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum klimadan etkilendi mi

redamansy

Aktif Üye
Annem kuşu kafesiyle almış klimanın tam önüne koymuş 15 dk önünde kalmış şimdi ben aldım kuşu sıcak bi yere koydum şuan hareketli ve şarkılar söylüyor ötüyor sizce klimadan etkilendi mi ölür mü ??????

solitts

Yeni Üye
dışkı kontrolü yapın. sıvı değilse bir şey olmayacağını düşünüyorum.

Damlas5

Aktif Üye
Bi kaç gün hayvanı gözlemleyin. En ufak dışkı değişikliğinde veya halsizlik durumunda lütfen vakit kaybetmeden veterinere götürün ve lütfen biraz daha özverili olun. Gerekirse çevrenizdekileri uyarın böyle böyle yapma bu kuşlar için zararlı diye. 🤦🏻‍♀️

redamansy

Aktif Üye
Bi kaç gün hayvanı gözlemleyin. En ufak dışkı değişikliğinde veya halsizlik durumunda lütfen vakit kaybetmeden veterinere götürün ve lütfen biraz daha özverili olun. Gerekirse çevrenizdekileri uyarın böyle böyle yapma bu kuşlar için zararlı diye. 🤦🏻‍♀️
Anneme kaç kere söyledim. Yaşlandığı için unutkanlık başladı. Ben de o sırada markete gitmiştim. Anneme şimdi söyledim kuşun kafesinin yerini değiştirme diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Birkaç gün gözlemleyin, dışkı kontrolü yapın. Herhangi bir durgunluk, sulu dışkı olursa kanatlı veterinere götürün. Sultanlar çok hassaslar

Goccoke

Paylaşımcı
kuşunuzu klimanın çalışmadığı bir odaya alın. Birkaç sene önce bir kuşumu klimanın tam karşısında serinlediğini düşünerek tutmuştum, bilmediğim için. Bir şey olmamıştı. Siz sıcak tutun şimdi, bir şey olmaz İnşallah dışkısı için bir şey söyleyemeyeceğim ama hâli iyi görünüyor