Dişi kuşum kızgınlık yumurtası yaptı üstünden kalkmıyor kafesine de yaklaştırmiyor.Yemek yemeye bile zor çıktı ne yapmam lazım yumurtası alıp atayım mı? Ne yapmam lazım.
Kuş ne zamandır yumurta üzerinde ? Eşi varsa belki dolu yumurtadır iki günü geçmediyse devamı gelecektir. Eşi yoksa yuvalık neden var. Ben böyle durumlarda yumurtayı almıyorum. Kendisinin atmasını bekliyorum. Herkesin düşüncesi farklıdır ama benim kuşuma göre gerçekleştirdiğim bir davranış bu .
Eşi yok.Dişi kuş besliyorsaniz yuva almaniz lazım kızgınlık döneminde dedikleri için almıştım.Dun dışarı çıkınca aldım yumurtasını bugün keyfi yerinde dışarı çıkip uçtu tüm gün
Eşi yok.Dişi kuş besliyorsaniz yuva almaniz lazım kızgınlık döneminde dedikleri için almıştım.Dun dışarı çıkınca aldım yumurtasını bugün keyfi yerinde dışarı çıkip uçtu tüm gün
Ama siz kuşu yumurta yapmaya hazırlamışsınız yuva koyarak. Yuvası olmasa yumurta yapmayabilir o kuş. Yuvayı gördükçe, vücudu yumurtaya hazırlanır iyice. Bence bir erkek alın, yazık kuşa. Erkek almayacaksanız da yuvayı çıkarın
Eş olmayan kuşa yuvalık takıp kuşu yormayın yuvalığı çıkartın. Veya kuşunuza eş alın. Kızgınlıktan çıkması için ılık banyo yaptırabilirsiniz. Havuç gibi kızıştırıcı şeyler vermeyin