S sarahght Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 26 Puanları 18 23 Ara 2025 #1 İlk geldiği zamanlar çok az da olsa kendini sevdiriyordu ama şimdi oyuncagina kendini sevdiriyor bana sevdirmiyor Nasıl sevcem ben bu kuşu help
İlk geldiği zamanlar çok az da olsa kendini sevdiriyordu ama şimdi oyuncagina kendini sevdiriyor bana sevdirmiyor Nasıl sevcem ben bu kuşu help
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,160 Puanları 113 23 Ara 2025 #2 sarahght' Alıntı: İlk geldiği zamanlar çok az da olsa kendini sevdiriyordu ama şimdi oyuncagina kendini sevdiriyor bana sevdirmiyor Nasıl sevcem ben bu kuşu help Genişletmek için tıkla ... Merhaba Oyuncağı yanınıza alın yanınızda besleyin Sevgi ilgi zaman ve sabır önemli
sarahght' Alıntı: İlk geldiği zamanlar çok az da olsa kendini sevdiriyordu ama şimdi oyuncagina kendini sevdiriyor bana sevdirmiyor Nasıl sevcem ben bu kuşu help Genişletmek için tıkla ... Merhaba Oyuncağı yanınıza alın yanınızda besleyin Sevgi ilgi zaman ve sabır önemli
S sarahght Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 26 Puanları 18 23 Ara 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba Oyuncağı yanınıza alın yanınızda besleyin Sevgi ilgi zaman ve sabır önemli Genişletmek için tıkla ... Öyle yapıyorum artık oyuncağı üstüne asıyorum oda benden ayrılmıyor
Demet bükay' Alıntı: Merhaba Oyuncağı yanınıza alın yanınızda besleyin Sevgi ilgi zaman ve sabır önemli Genişletmek için tıkla ... Öyle yapıyorum artık oyuncağı üstüne asıyorum oda benden ayrılmıyor