• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kanatlarını açıp titiryor

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi eklermisiniz. Meyveli yem dediğiniz nedir resmini eklermisiniz marka vs ayrıca hava akımına maruz kalmadıysa esmiyorsa orda sorun olacağını sanmıyorum yem meyveli olmaz zehirlenme durmuna benziyor. Yemi alın önünden. Elinizde takviye varmı probiyotik vs.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Normal tohum yem yokmu elinizde darı vs. Diğer kuşunuz yememiş olabilir mi? Yeni koyduğunuzu söylemiştiniz. Su içmesini sağlayın yinede @Demet bükay ablayı etiketliyorum kendisi de Ankara da belki size yakındır. @Aslı Ö.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Videodaki ilk görüntüler genelde çok sıcakladıkları zaman kanat titretme yada açma hareketi yaparlar. Ama son yorumunuzda baygın şekilde yere uzanıyor kısmı farklı bir durum olduğuna işarettir. O anın videosunu görebilir miyiz. Hiçbir şeyi yokken bir anda olduysa zehirlenme şüphesi de kuvvetli. Elinizde şırınga varsa iğnesini çıkartın 3ml kadar şırıngaya su çekip gagadan bu suyu veriniz. Yarına kadar bu hal ve hareketleri geçmezse mutlaka kanatlı uzman görsün.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Normal yem verdim dar ama yemiyor suda içmiyor:/ yürüyor sonra yere uzanıyor baygın gibi korkmaya başladım dışkısı ful beyaz idrar mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun, zehirlenmiş olabilir, yem harici bişey yedimi, kafes boyası, duvar, çiçek, insan gıdası, götürebilirsiniz Keçiören hayvan hastanesi 7/24 açık

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2 saat öncesine kadar hiçbir şey yokken kuşum birden bire kanatlarını açıp titretmeye başladı
. yem olarak meyveli yem koymuştum yeni. yem mi bir şey yaptı acaba? Hava sıcak diye biraz camın önünde durdurdum hiç rüzgar esmiyordu. Birden bire halsiz oldu. ne yapmalıyım sizce

Videoları bu şekilde
Ankara’da şuan çok rüzgar var, yinede ondan olduğunu sanmıyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
maalesef kuşum aniden öldü nedenini bilmiyoruz:/ elimdeydi gözü yaşarmış baktım sonra kafasını geri verip.. kanatı son kez çırptı ve melek oldu :((( sanki son anda kalp krizi geçirmiş gibiydi elimdeyken....
Başınız sağ olsun. 😢
Neden olduğunun en iyisini Allah bilir ama zehirlenme gibi duruyor. :(
Bu yem markasını kullanmayın bir daha bence. Daha kaliteli bir yem kullanın diğer kuşunuza.

Üst Alt