• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kafese girmiyor

Yusuff

Yeni Üye
Yaklaşık 1.5 hafta önce 2 aylık bir erkek muhabbet kuşu aldım her gün dışarı salıyorum ancak geri içeri kafesine sokamıyorum omzuma geliyor her yerimi acıtmadan gagalıyor fakat kafese yaklaştığı anda uçuyor açlıktan ölsede yine de girmiyor zorla elde tutup sokuyorum ki avcuma da alışmadı güveni sarsılıyor napmam gerek

Yusuff

Yeni Üye
ilk aldığım kafeste tırmanıp kendi çıkıyordu tellerin arasından çıkamasın diye yeni kafes aldım sürekli telleri gagalıyor falan napmam gerek

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hoşgeldiniz 🌸 tünek kullanarak kafese koymayı denemiş miydiniz? Veya avucunuza az bi yem alıp onu yemeye çalışırken çaktırmadan sokmayı deneyebilirsiniz.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Foruma hoş geldiniz. Kafeste biraz vakit geçirsin ortamı tam tanıması için biraz daha zamana ihtiyacı olabilir. Sonrasında kendisi girecektir kafesine. yaklaşık 2 hafta daha salmayın izlesin odanın içini ezberlesin. Ek olarak kavranarak tutulmaktan hoşlanmazlar bunu yapmamaya dikkat edin.

Yusuff

Yeni Üye
Hoşgeldiniz 🌸 tünek kullanarak kafese koymayı denemiş miydiniz? Veya avucunuza az bi yem alıp onu yemeye çalışırken çaktırmadan sokmayı deneyebilirsiniz.
Her şeyi denedim ama girmiyor biraz da yaramaz

Yusuff

Yeni Üye
Foruma hoş geldiniz. Kafeste biraz vakit geçirsin ortamı tam tanıması için biraz daha zamana ihtiyacı olabilir. Sonrasında kendisi girecektir kafesine. yaklaşık 2 hafta daha salmayın izlesin odanın içini ezberlesin. Ek olarak kavranarak tutulmaktan hoşlanmazlar bunu yapmamaya dikkat edin.
Kıyamıyorum da kafeste hapis edince üzülüyorum bu sefer ama sanırım bi iki gün daha çıkarmicam bugün 2.5 saat uğraştım sokabilmek için kafese

Üst Alt