• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Kuşum kafes tabanında uyuyır

aleynaxmelo

Yeni Üye
İyi akşamlar,
Sultan papağanımın kafesinde uyuduğu yer hep aynıydı. Karanlıkta dahi uyuyamaz normalde gece lambası olur korktuğu için. Ama son günlerde kafesinin tabanına iniyor ve orda uyuyor. Sizce bu durum normal mi? Gündüzleri çıkıp oyuncaklarıyla oynayıp yemini yiyor.

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba , iyi akşamlar beyaz peçete üzerinde güncel birikmiş dıskı resmini paylaşabilir misiniz?

Dışkıları nasıl ?
Genel durumu nasıl ?
Halsizlik ,iştahsızlık var mı ?
Kusma ,ağızda koku var mı ?
Herhangi bir hastalık belirtisi gözlemlediniz mi ?

Hastalık belirtisi yok ise korkuyor dediniz sinek vs var mı oda da yada kafes içinde değisiklik yaptınız mı ?

ottosezen

Yeni Üye
Benim kusumda bir gün tabanda uyudu ikinci gün öldü 😭

ottosezen

Yeni Üye
Çok korktum Allah korusun sizin de başınız sağ olsun 😔
Bayramdan önce öldü yerine başka kuş koyamadim işi ticarete dökmüşler iyice ben kuşların bir yerden bir yere taşınmasına bile çok dikkat ederim evdeki balıklarima dahi çok özen gösteririm öldüğü gün son çırpınışları gözümün önünden gitmiyor geceleri ağlıyorum aklıma geldikçe belki bazı insanlar için kolaydır ama inanın benim için anne baba çocuktan farksız di evin Neşe kaynağı sesi kesildi o kadar mutsuzumki
Yaşamaya bizden daha çok hakkı vardı masum yavrucagin 😢🥺

Umarım sizinki bi an önce düzelir geçmiş olsun

aleynaxmelo

Yeni Üye
Bayramdan önce öldü yerine başka kuş koyamadim işi ticarete dökmüşler iyice ben kuşların bir yerden bir yere taşınmasına bile çok dikkat ederim evdeki balıklarima dahi çok özen gösteririm öldüğü gün son çırpınışları gözümün önünden gitmiyor geceleri ağlıyorum aklıma geldikçe belki bazı insanlar için kolaydır ama inanın benim için anne baba çocuktan farksız di evin Neşe kaynağı sesi kesildi o kadar mutsuzumki
Yaşamaya bizden daha çok hakkı vardı masum yavrucagin 😢🥺

Umarım sizinki bi an önce düzelir geçmiş olsun
Evet insanın bebeği çocuğu oluyor üzülmemek elde değil ama çok şanslıymış sizin gibi onu çok seven biri baktığı için 🥺❤ Tekrardan başınız sağ olsun

Üst Alt