• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kafes altına indi

Almibulut

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
18 Tem 2022
Merhabalar, kuşum iki gündür kafesin dibinde sürekli uyukluyor. Bir haftadır kabarık ve uykuluydu ona aşağıda pylaşacağım ilaç ve vitaminden içiriyordum. Yem yemesi iyiydi, iki gündür yem de yemiyor. Az önce şırıngayla su-vitamin karışımı içirdim. Dışkısı normal gibi fakat elime aldığımda dışkı kısmında siyah bir dışkı gördüm. Yardımcı olabilir misiniz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu katkıları bilmiyorum ama eğer bunlardan sonra bu hale geldiyse vermeyin onu kursaktan besleyin yemesi lazım 👍 siyah dışkı dediğiniz yemedigi için besleme maması ve aparatı temin ediniz

Almibulut

Yeni Üye
Şu şekilde, çok teşekkür ederim. O zaman besleyeyim bir de öyle bakalım duruma

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Günde iki kez besleme yapalım kendi kendine yem yiyene kadar devam edelim 👍 durumunu takip edelim buraya yazarsınız ilaç gerekirse yardımcı oluruz geçmiş olsun

Almibulut

Yeni Üye
İshal oldu sanırsam, beslemesini yaptım güç toplayamadık hala uyuyor konuşmuyor. İshali için ne yapabilirim acaba teşekkürler şimdiden

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İshal oldu sanırsam, beslemesini yaptım güç toplayamadık hala uyuyor konuşmuyor. İshali için ne yapabilirim acaba teşekkürler şimdiden
Anlık dışkı değişimiyse sıkıntı olmaz.sürekliyse sıkıntı vardır. Verdiğiniz mamaya pirinç tanesi kadar probiyotik koysanız iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Besleme maması olarak ne veriyorsunuz? Nerede ikamet ediyorsunuz

Üst Alt