• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kafasını tutamıyor

pantikoko

Yeni Üye
İyi akşamlar kuşuma b vitamini kalsiyum kekik çayı ve probiyotik takviyesi uyguladım. Dışkısı gün içinde çok değişken. Bu şekilde uzun dışkıya ilk kez rastlıyorum. Sebebi ne olabilir?

erasantane

Yeni Üye
İyi akşamlar kuşuma b vitamini kalsiyum kekik çayı ve probiyotik takviyesi uyguladım. Dışkısı gün içinde çok değişken. Bu şekilde uzun dışkıya ilk kez rastlıyorum. Sebebi ne olabilir?
Benim kuşta da dışkı uzundu Demet hanım formmix ve probiyotik önermişti çok şükür düzeldi dışkısı .

erasantane

Yeni Üye
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻sebebi neydi uzun olmasının bununla ilgili bilginiz var mı ?
Sindirim problemi olduğunu söylemişti veteriner ama kendisi kuştan çok anlamadığını söyledi ilaç olarak destek vitaminleri vermişti ama fayda sağlamasını Demet hanımın tavsiyesi ile form mix kullandım dışkı normale döndü tabi hala takip ediyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim kuşta da dışkı uzundu Demet hanım formmix ve probiyotik önermişti çok şükür düzeldi dışkısı .
Merhaba sizin sorun ile bu farklı, dışkılar da bozukluk ve kullanılmış ilaçlar var😔 denge sorunu boynu tutamama var çocuğumuzda😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçin lütfen yardımcı olacaktır, yazın watsap hattından
Zeolit önerebilir

pantikoko

Yeni Üye
İvermectin damla yaptım ensesine fakat şırıngadan birden damladan fazlası çıktı. Ne yapmalıyım

pantikoko

Yeni Üye
Doz aşımı oldu sabunlu pamukla sildim fakat bir zararı olur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Doz aşımı oldu sabunlu pamukla sildim fakat bir zararı olur mu
Sabunlu,sampuanli hiçbir şey kullanmayin öyle durumda bölgeye su baskısı yapın ve havlu ile kurutun 👍 bir dahaki sefere damlalık kullanın geçmiş olsun

Üst Alt