• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşum kafasını eğiyor, yere bakıyor

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar, belki ben çok endişe olduğumdandır ama biliyorsunuz kuşlar da erken teşhis kat kat önemli.. O yüzden sormak istiyorum. Aslında forumda bir kuşta bu problemi hatırlıyorum sonuca da ulaşmıştı o konu ama bulamadım.
Yaklaşık üç dört gün önce ara ara aşağı bakıp sonra devam ediyordu. Buarada keyfi yerinde, dışkılarda problem yok. Bugün istanbulda olan arkadaşlarım anlayacaktır gök gürlüyor, aslında korkmaz sesten ışıktan ama bir tek aklıma korktuğundan kafası eğik durarak uyumasına denk geldiğim geliyor. Aslında odama gitmeden kafası tüylerine gömük şekilde uyuyordu şuan da öyle uyuyor. Ama arada öyle uyudu bir süre, neden yapar? Gündüz de ara sıra gördüm bu hareketi. Daha önce başına gelen var mı?
IMG_20251025_042155_207.jpg

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Yazmayı unuttuğum detayları da aktarayım.. Hep bu şekilde değil, normalde normal duruyor konuşuyor dans ediyor. Bşr hafta kadar önce röntgen çekildi, bir şeyi yok. Denge problemi yok, yani uçarken vs sorunu yok..

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba öne doğru eğik, kafasını yan yatırma yada kafasını salıncağa tüneğe dayama gibi farklı şekillerde durabilirler. Değişik şekillerde şekerleme pozisyonları vardır. Dans eden bir kuştan korkmanıza gerek yok. 🙂 🌸

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhaba öne doğru eğik, kafasını yan yatırma yada kafasını salıncağa tüneğe dayama gibi farklı şekillerde durabilirler. Değişik şekillerde şekerleme pozisyonları vardır. Dans eden bir kuştan korkmanıza gerek yok. 🙂 🌸
6 yaşında hiç böyle uyuduğuna denk gelmedim gece içi geçti heralde bende ona denk geldim daha neler göreceğiz acaba, teşekkür ederimm😆😆

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
6 yaşında hiç böyle uyuduğuna denk gelmedim gece içi geçti heralde bende ona denk geldim daha neler göreceğiz acaba, teşekkür ederimm😆😆
Farketmez öyle durmayı keşfetmiştir. Sorun olsaydı başka belirtiler de beraberinde gelirdi emin olun. Rica ederim 🌸

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Gündüzleri de bu şekilde yatarak oyun oynuyor, gece de rğyasında mı oynuyordu valla canımdan can gidiyor değişik değişik şeyler çıkarıyor ya🥹🥹😆

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Üst Alt