• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Kuşum kafasını cama vurdu yardım

Emir Mm

Yeni Üye
Merhaba herkese iyi forumlar
Bugün yaklaşık 2 aylık muhabbet kuşum kafasını cama vurdu ve ceresinde bir soyulma meydana geldi veterinere attım ciddi bişe yok kanamiyosa dedi ama akşam eve geldiğimde hafif burnunda kan kurumuştu fotoğrafını bırakıyorum biri ilk an diğeri eve geldiğimde napmaliyim şuan ?

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Crystalin var mı? Yoksa Temin Edin. Sürekli Evinizde Bulunsun. Terramycın deri Merhemi Surebilirsiniz. Yarında Crystalin Sıkıp Ardından Terramycın Sürün. 1 Hafta 10 Gün Kadar Kullanin. Burun Deliklerine Gelmesin Terramycın Dikkat Edin. Yine Uyumadan önce Sürün Dağıtması ve Yemesin. Diskisinda Bir değişiklik var mi ? Kanli vs Gibi. Hal Ve Hareketlerinde Sorun Yoksa Bir Sorun Olacağını Düşünmüyorum.

Emir Mm

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Crystalin var mı? Yoksa Temin Edin. Sürekli Evinizde Bulunsun. Terramycın deri Merhemi Surebilirsiniz. Yarında Crystalin Sıkıp Ardından Terramycın Sürün. 1 Hafta 10 Gün Kadar Kullanin. Burun Deliklerine Gelmesin Terramycın Dikkat Edin. Yine Uyumadan önce Sürün Dağıtması ve Yemesin. Diskisinda Bir değişiklik var mi ? Kanli vs Gibi. Hal Ve Hareketlerinde Sorun Yoksa Bir Sorun Olacağını Düşünmüyorum.
Yok keyfi yerinde ötüyor tuneginde salincaginda sallanıyor ama korktum tabi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, çarpma ile cereyi açmış, lezyon oluşmuş, şuan enfeksiyon riski fazla, yem yerken su içerken sürekli temas edecek, lütfen
Terramcyin veya fucidin krem sürün

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam cok sevindim. Geçmiş Olsun. Crystalin Almayi Unutmayın. Önce Makyaj Pamuklari Var. Ona sıkıp yavaş Yavaş Tampon Yapın Bastırmayin. Ardından Merhemi Surebilirsiniz. 😇 Geçmiş Olsun

Üst Alt