• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum kaçtı ve yağmurda kaldı

beyyza02

Müdavim
kuşum sağ olsun kaçtı. 4 5 saat rüzgarlı yağmurlu havada kaldı. diğer kuşlarım da soğuk havadaydı bu sürede. şu an yanımda değiller nasıllar pek bilmğyprum ama bir kuşum diğerlerinden ayrı gezmeye başlamış normalde daha sosyaldir. ne yazık ki fotoğraf atamayacağım ama hastalanmamaları mümkün değil gibi, ne yapmamı önerirsiniz?

Bahar Y.

Müdavim
Kaçan kuşunuzu bulabildiniz mi? Kabarma var mıymış tüylerde

Bahar Y.

Müdavim
Genel davranışları nasıl acaba o konuda bilgi alabilir misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video görebilir miyiz 👍

beyyza02

Müdavim
Video görebilir miyiz 👍
Genel davranışları nasıl acaba o konuda bilgi alabilir misiniz
merhabalar yeni bakabildim kusura bakmayın 🙏🤦‍♀️ bu sabahtan beri yanlarındayım, kuşlarımın hali vakti yerinde ama akşam olunca burun akıntısı ve hapşuruklar başladı çok fazla. cereleri ıslak. sadece uyukladıkları icin fotoğraflarını koyuyorum, öyle görünür bir sıkıntıları yok.

Bahar Y.

Müdavim
merhabalar yeni bakabildim kusura bakmayın 🙏🤦‍♀️ bu sabahtan beri yanlarındayım, kuşlarımın hali vakti yerinde ama akşam olunca burun akıntısı ve hapşuruklar başladı çok fazla. cereleri ıslak. sadece uyukladıkları icin fotoğraflarını koyuyorum, öyle görünür bir sıkıntıları yok.
Beyaz olan kuş hep o pozisyonda mı uyuyor yoksa ıslandıktan sonra mı öyle uyumaya başladı

beyyza02

Müdavim
Beyaz olan kuş hep o pozisyonda mı uyuyor yoksa ıslandıktan sonra mı öyle uyumaya başladı
ıslanan kuş mavi olan, ama karantinaya almadım kuşu. yani hepsi aynı durumda. ve dişi kuşlarım genelde öyle uyuyor. o beyaz olan şu çok ayrı gayrı takılıyor, hasta olabilir dediğim kuş.