• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kabarık şekilde duruyor titriyor

yigitkmru

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme kabarma kafasını sürekli arkaya gömme aynı yerde durma
Hastalık Belirti Tarihi
5 Tem 2026
Kullanılan İlaç
Yok
Kuşum kafasını arkasına gömüp kabarık şekilde duruyor ve titriyor gözlerini kısıyor bir de sürekli aynı yerde duruyor sebebi nedir acaba elimden bir şey gelmiyor yardımcı olur musunuz.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum kafasını arkasına gömüp kabarık şekilde duruyor ve titriyor gözlerini kısıyor bir de sürekli aynı yerde duruyor sebebi nedir acaba elimden bir şey gelmiyor yardımcı olur musunuz.
Merhaba geçmiş olsun
İyi gözükmüyor mutlaka el besleme maması ile besleyin, ishalde var sanırım, plastik tünek bakteri yayar ahşap tünek kullanın lütfen sağlığı açısından gereklidir
Veteriner hekim görmeli

yigitkmru

Yeni Üye
Bulunduğum bölgede muhabbet kuşundan anlayan veteriner yok hiç yerinden kıpırdamıyor dediğiniz mamayı sorucam kuşçulara farklı yapabileceğim bir şey var mı bu halde görmek üzüyor iyice izledim mama tüketiyor dışkısıda ishal değil ama hep aynı şekilde duruyor yedikten sonra yerine geçiyor

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bulunduğum bölgede muhabbet kuşundan anlayan veteriner yok hiç yerinden kıpırdamıyor dediğiniz mamayı sorucam kuşçulara farklı yapabileceğim bir şey var mı bu halde görmek üzüyor iyice izledim mama tüketiyor dışkısıda ishal değil ama hep aynı şekilde duruyor yedikten sonra yerine geçiyor
Aç kalmasın su da içirin
♦ Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka temin edin, veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz

yigitkmru

Yeni Üye
Aç kalmasın su da içirin
♦ Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka temin edin, veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz
Bugün biraz uçurdum uçuyor geziyor yemekde yiyor su da içiyor sorun yok bunlarda vitamin aldım suyuna kattım oturduğu şeyide değiştirdim ahşap aldım ama hala aynı şekil içeri giriyo aynı yerde kafasını gömüp bekliyo

NefeS

Yeni Üye
Geçmiş olsun bizimki de aynı durumda ben 2 aydır ugraşıyorum ama bir çare bulamadım

Üst Alt