• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ishal ve ağzından salya çıkardı acil

Padow

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ağzından sıvı çıkarma biraz kabarıklık ve boğazda bir şey kalmış gibi hareket
Hastalık Belirti Tarihi
1 Şub 2023
Herkese merhaba cok üzgünüm Kuşum delikli kutuda 3-4 saat yolculuk yapmak zorunda kaldı soğukta kaldı ama soğukta 30 dakika civarı kalmıştır otobüs sıcaktı tahminimce üşüttü eve vardığımız gün dahil 2 gündür ishal dışkısının yeşili cıvık ve bugün 2 kere elime daha sonra fotoğraflardaki gibi ağzından salya gibi şeffaf bir sıvı çıkardı birde sürekli videodaki hareketi yapıyor kafasını ileri geri götürerek tıktık diye ses çıkarıyor lütfen yardım edin kuşumun nesi var düzelir mi :( haşlanmış patates yedirdim bugün ve suyuna 6 damla limon damlattım ek olarak 2 adet yemliği var birisi normal karışık kuş yemi diğernde sadece aspur yem var ama ona 1 kere falan girdi çok yemedi genelde karışıktan yiyor kuş kumuda yedi arada şu an omzumda uyuyor çok üzgünüm lütfen yol gösterin kuşuma bir şey olurmu

Tıksırma hareketinin videosu:

Ağzından çıkardığı sıvının fotoları

Ekli dosyayı görüntüle 40708Ekli dosyayı görüntüle 40709

Padow

Yeni Üye
Güncel dışkıları omzumdayken yapmış ve kafeste duruş şekli kalorifere yakın duruyor ve kalorifer yanıyor oda derecesi 20-25 arasında tahminimce

Fotolar;

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba kuşunuzun iştahı nasıl? Herhangi bir vitamin vs. Kullanıyor musunuz. Yem dışında bir şey yedirdiniz mi? Yem yemiyorsa bilen bir veteriner ya da petshoptan elle besleme aparatı ile besleme yaptırmanızı tavsiye ederim. Aç kalırsa bağışıklığı düşer. Geç kalmayın 🙏 geçmiş olsun 💐

Padow

Yeni Üye
Merhaba kuşunuzun iştahı nasıl? Herhangi bir vitamin vs. Kullanıyor musunuz. Yem dışında bir şey yedirdiniz mi? Yem yemiyorsa bilen bir veteriner ya da petshoptan elle besleme aparatı ile besleme yaptırmanızı tavsiye ederim. Aç kalırsa bağışıklığı düşer. Geç kalmayın 🙏 geçmiş olsun 💐
Teşekkür ederim yem yiyor iştahı iyi haşlanmış patates te yediriyorum herhangi bir vitamin kullanmıyorum sadece limon damlatmıştım suyuna onu da bugün çıkarıp normal su koydum kusma olayı tekrar olmadı ama videodaki kafasını ileri ger yapma hala arada yapıyor 1 hafta önce de yapıyordu o hareketi acaba tik gibi bir şey mi ?

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim yem yiyor iştahı iyi haşlanmış patates te yediriyorum herhangi bir vitamin kullanmıyorum sadece limon damlatmıştım suyuna onu da bugün çıkarıp normal su koydum kusma olayı tekrar olmadı ama videodaki kafasını ileri ger yapma hala arada yapıyor 1 hafta önce de yapıyordu o hareketi acaba tik gibi bir şey mi ?
Sindirim problemi varsa yapar kusmuğu nasıldı salyalı bir şekilde mi ve kötü mü kokuyordu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Grit kum kullanıyor musunuz ?

Üst Alt