• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ishal sanırım kakası tamamrn sıvı

Caner Maykuş

Yeni Üye
Bu akşam kuşu elime aldığımda ayakları biraz soğuk gibiydi ve biraz titriyor gibiydi sonrasında kardeşimin eline kakasını yapmış ve bu şekilde ne yapmam gerekir acaba

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Birde tek bu dışkıyı baz almayalım gün içinde dışkısı hep bu şekilde miydi yoksa bir kereliğine mi yaptı. Siz temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da ekler misiniz.

Caner Maykuş

Yeni Üye
Kuşunuzun net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Birde tek bu dışkıyı baz almayalım gün içinde dışkısı hep bu şekilde miydi yoksa bir kereliğine mi yaptı. Siz temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da ekler misiniz.
Ben ilk defa bu şekilde gördüm normal bi ishal de değil sadece çişini yapmış gibiydi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz hep bu şekilde ağzını açıp kapatıyor mu yoksa heyecan,uçuş, stres yada başka bir etken oldu mu. Dışkılar çok kötü durmuyor takviye olarak entrobac ve gervit kullanıyor musunuz.

Caner Maykuş

Yeni Üye
Kuşunuz hep bu şekilde ağzını açıp kapatıyor mu yoksa heyecan,uçuş, stres yada başka bir etken oldu mu. Dışkılar çok kötü durmuyor takviye olarak entrobac ve gervit kullanıyor musunuz.
Hayır normal yem dışında hiç bi takviye kullanmıyorum bazen duruyor ama ağzı genelde böyle başka bi konu daha açıp belirtmiştim bi müddet geçti şimdi devam ediyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz müsait olduğunuzda yandan kuyruk ta gözükecek şekilde tekrardan bir video ekler misiniz. Takviye kullansanız çok iyi olur. En azından bağışıklığı güçlensin kuşunuzun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ortamda nem oranı fazlaysa ağız açıp kapama görünür
İyot eksikliği varsa ağız açma kapama görünür
Çok uçup yorulduysa da bu hâl görülür
Son olarak kalp yetmezliği hastalarda da bu belirtiler görülür
Kuşunuzun dışkısı yediği veya içtiği birşeyden olabilir önce onların kontrolü sağlansın yediği yem ve katkıların resmini ekleyin ve ayrıca aslı hocanın istediği açıdan video ekleyin bakalım 👍

Caner Maykuş

Yeni Üye
Tamam en kısa sürede videoyu ekleyeceğim ve dediğiniz takviyeleri de temin edip kullanacağım