• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşum ilaçlardan dolayı durgun

sanslidostlar

Aktif Üye
kuşumda bazı bağırsak ve bakteriyel sorunlar vardı. veteriner birsürü ilac verdi sabah 8 akşam 10ar damla şeklinde. ama kuşum çok halsiz görünüyor ve hep uyukluyor onu nasıl mutlu edebilirim bide zayıflamıs gibi duruyor ama tartıda aynı bilmem bana mı öyle geliyor çok mutsuzjm😢😢🧿

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hangi veterinere gittiniz?

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok fazla geldi ilaçların ismini ve resmini eklermisiniz tam olarak tahlil, tetkik yada muayene sonucu nedir tanı ne oldu size ne söylendi röntgen çekildi mi analiz yapıldı mı vs. Önceki konunuz da Vetform Gözde hoca önerilmişti size.

sanslidostlar

Aktif Üye
Çok fazla geldi ilaçların ismini ve resmini eklermisiniz tam olarak tahlil, tetkik yada muayene sonucu nedir tanı ne oldu size ne söylendi röntgen çekildi mi analiz yapıldı mı vs. Önceki konunuz da Vetform Gözde hoca önerilmişti size.
rontgen ve dıskı tahlili yapildi. rontgen sonucunda sozlu olarak karacigerde hafif büyüme oldugu ve büyük ihtimalle dişi olup rahminde sıkıntı oldugu soylendi. diski sonucu ve ilaclar ektedir. bu arada ben konudaki cevaplara bakmamısım öyle bir konu actıgımı bile unutmusum direkt kuş veterineri araştırıp ertesi gün gittim ağlaması devam edince:( oysa gittigim yer vetforma da yakınmıs bayağı

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Kullandığınız Takviye Kuşlar İçin Üretilen Takviyedir İlaç Değildir. Dozu Biraz Fazla Geldi Bana. Avicera Takviyleri Bitkiseldir. Sizin de Bilginiz Olsun.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
tamamdır teşekkür ederim. gitmek yerine raporu ve rontgeni atsam yine de yardımcı olurlar mı? kuşum araba yolculuklarında yoruluyor bu hafta bi daha gitmesin yazık
Yani onun için @Şehmus BAKIR hocama özelden ulaşın belki yardımcı olabilir çünkü uzman hekimler kendileri birebir muayene etmeden bir şey söylemek istemiyor doğal olarak risk almamak adına.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Avicera Ürünleri Günde 1 Kez Ağızdan veriliyor. Takviye Araları En az 1 Saat Olsun. Bana Dozu Çok Fazla Geldi. Diğer İlaçlar Hakkın Bilgim Yok. Arkadasimiz Yardımcı Olur Size. Ben Yanlis Yorum Yapmak İstemem. @Burçak A.

sanslidostlar

Aktif Üye
MERHABA yeni konu açamıyorum umarım burdan gören olur. İLAÇ olarak amfoterisin b ve sukralfat veriyorum takviye olarak da 2-3 takviye damlatıyorum ama kuşum sürekli UYUKLUYOR normal mı yardımcı olur musunuz:cry::cry: