• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

anilxz

Yeni Üye
Merhabalar,

Erkek (yeşil olan) kuşum dünden beri aşağıda uyukluyor dokunduğumda zor uyanıyor geri uyuyor.
Sabaha karşı tüneğe çıkıp su vs. içmişti. Sevdiği yiyecekleri koyuyorum yiyecek hali de olmuyor. Normalde tok olsa bile yer bir şeyleri.
Bugüne kadar hiç vitamin vs. kullanmadım hiç hasta olmamıştı ilk defa böyle hasta oluyor.

İlgili Veteriner de çevremde bulunmuyor. Çoğu Kuş diye vitamin verip yolluyor.
Bu yüzden bu konuda deneyimi olanların yanıtlarını bekliyorum.
Teşekkürler.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba yavrunuzda hastalık belirtisi gözlemliyor iseniz öncelikle kuşları ayırın. Fotoğraf ta yorgun görünüyor ama videosunu atar mısınız net şekilde streamable.com üzerinden. Birde tabana kağıt havlu serip birden fazla yeni yapılmış dışkıları da görelim. Aç ise kendi imkanlarınızla karnını doyurmaniz gerek.

anilxz

Yeni Üye
Merhaba yavrunuzda hastalık belirtisi gözlemliyor iseniz öncelikle kuşları ayırın. Fotoğraf ta yorgun görünüyor ama videosunu atar mısınız net şekilde streamable.com üzerinden. Birde tabana kağıt havlu serip birden fazla yeni yapılmış dışkıları da görelim. Aç ise kendi imkanlarınızla karnını doyurmaniz gerek.
Merhabalar ne yazık ki gerek kalmadı yazdıktan sonra öldü
teşekkür ederim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 🙁