• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum için ilaclar aldım nasıl kullanıcam

papagannn

Yeni Üye
Merhaba benim sultan papağınıma ilaç aldım 3 nün kullamını biliyorum ama elektrolty ve sedochol nasıl kullanılcak söylermisiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzun rahatsızlığı nedir ve hangi ilaçları aldınız. Söylediğiniz ürünler takviye çünkü. Üstünde kullanım kılavuzu yazar. Sedochol yarım suluğa sekiz damla uygun olur.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizde toplam kaç takviye var. İsim olarak.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şöyle yavrunuz tüy döneminde ise bt amin i haftada iki verin. Misal pazartesi cuma gibi çarşamba da entrobac. İki haftada bir sedochol. Yavrunuzun durumuna göre sıvı kaybı fazla olduğunda arada elektrolty verilebilir. Normal zamanlarda pazartesi gervit verin çarşamba entrobac. Normal zamanlarda gervit ile BT yi dönüşümlü de kullanabilirsiniz. Günleri ben örnek verdim kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 🌸

papagannn

Yeni Üye
Şöyle yavrunuz tüy döneminde ise bt amin i haftada iki verin. Misal pazartesi cuma gibi çarşamba da entrobac. İki haftada bir sedochol. Yavrunuzun durumuna göre sıvı kaybı fazla olduğunda arada elektrolty verilebilir. Normal zamanlarda pazartesi gervit verin çarşamba entrobac. Normal zamanlarda gervit ile BT yi dönüşümlü de kullanabilirsiniz. Günleri ben örnek verdim kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 🌸
Tamam teşekkürler

Üst Alt