• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum İçin Hangi Takviyeleri Kullanmalıyım?

Nurşah Koç

Yeni Üye
👉🏼RÖHNFRİED ENTROBAC

👉🏼RÖHNFRİED GERVİT

👉🏼RÖHNFRİED ENERGİE-ÖL

👉🏼RÖHNFRİED BT-AMİN FORTE

👉🏼RÖHNFRİED ATEMFREİ

👉🏼RÖHNFRİED IMMUNBOOSTER

👉🏼RÖHNFRİED ELEKTROLYT 3PLUS

👉🏼RÖHNFRİED K+K PROTEİN

👉🏼RÖHNFRİED- PAVİFAC

👉🏼VERSELE LAGA-MUTA-VİT

👉🏼VERSELE LAGA CALCI-LUX

👉🏼MED TOLLYAMİN FORTE

👉🏼OİLMİX-S

Merhaba Arkadaşlar.Kuşum için aldığım takviyeleri yukarıda belirttim.Her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri Röhnfried Gervit Çarşamba günleri Entrobac ve Cuma günleri de Bt- Amin Forte kullanıyorum.Yukarıda sıraladığım takviyelerin hepsini üst üste kullanırsam kuşuma zarar vereceğimi biliyorum.O yüzden aralarından kuşum için “olmazsa olmaz, mutlaka kullanılmalı” dediğiniz ürünleri belirtir misiniz?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gervit, entrobac ve bt amin. Med tollyamin forte ile bt amin hemen hemen aynı içeriğe sahip. İkisini dönüşümlü olarak kullanin. Daha öncede konu açmıştınız orda da zaten kullanılması gereken ana takviyeler söylenmişti 😊

Nurşah Koç

Yeni Üye
Evet, daha önceden de başlık açıp bu konuya dair önerilerden çeşitli platformlardan faydalanmak istemiştim ama cevaplar tam anlamıyla beni tatmin etmemişti.Çünkü muhalif düşünceler vardı.Kimileri belirttiğim takviyelerin hepsini kullanmamı onaylarken kimileri de kuşuma zarar vereceğimi söyleyip belli başlı takviyelerden faydalanmamı önermişlerdi.İkinci grup daha mantıklı gelmişti onların söylediklerine göre hareket edecektim ki veteriner olan biri programımda tümüne yer vermemi söyleyince kafam karıştı ve tekrardan aynı başlığın üzerinden geçmek istedim☺ama sanırım dediğiniz gibi yapacağım.Böylesi daha uygun.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizin vücudunuz bu kadar takviyeyi kaldırabilir mi. Kaldırsa bile kısa veya uzun vadede hasar bırakır. Açıkçası ben çok takviyeden yana değilim ama karşı fikirlere de saygı duyarım. Zaten takviyeler bağışıklığı korumak amaçlı verilir. Üç takviye yeterli olur diye düşünüyorum 😊 biz fikirlerimizi söyleriz uygulamak tabikide size kalmış 🌸

Nurşah Koç

Yeni Üye
Evet söylediklerinizin üzerine biraz olsun düşününce haklısınız.Dediğinizi uygulamam kuşum için daha sağlıklı sonuçları doğuracak gibi.Teşekkür ederim ilginiz için☺

Üst Alt