• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum hızlı nefes alıyor

fındıklahmacun

Yeni Üye
Merhaba 2021 doğumlu erkek muhabbet kuşum var bir haftadır hızlı nefes alıp veriyor ve ağzı açık. ayrıca nefes alıp verirken kuyruğu haraket ediyor daha öncesinde hiç böyle bir durumla karşılaşmadık. İçme suyu tüketiyor, kabuklu kabuksuz dönüşümlü yem veriyoruz gaga taşı olarakta kalamar kemiği veriyoruz, bazende marul salatalık veriyoruz ama çok çok az. Rutinde darı vermiyorduk 2 ay önce darı vermeye başladık ama sadece darı odaklı beslenmedi yemini de düzenli yedi. Solunum destekleyici damla önerdiler onu kullanıyoruz ayrıca vitamin damlası da kullanıyoruz. Evin sıcaklığı iyi soğuk alması imkansız gibi.Yardımcı olabilecek tecrübeli kuş sahiplerinden yardım istiyorum.

Yemek yemesinde ve enerjisinde bir değişiklik yok

Son dışkısını da ekledim

Video:

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 2021 doğumlu erkek muhabbet kuşum var bir haftadır hızlı nefes alıp veriyor ve ağzı açık. ayrıca nefes alıp verirken kuyruğu haraket ediyor daha öncesinde hiç böyle bir durumla karşılaşmadık. İçme suyu tüketiyor, kabuklu kabuksuz dönüşümlü yem veriyoruz gaga taşı olarakta kalamar kemiği veriyoruz, bazende marul salatalık veriyoruz ama çok çok az. Rutinde darı vermiyorduk 2 ay önce darı vermeye başladık ama sadece darı odaklı beslenmedi yemini de düzenli yedi. Solunum destekleyici damla önerdiler onu kullanıyoruz ayrıca vitamin damlası da kullanıyoruz. Evin sıcaklığı iyi soğuk alması imkansız gibi.Yardımcı olabilecek tecrübeli kuş sahiplerinden yardım istiyorum.

Yemek yemesinde ve enerjisinde bir değişiklik yok

Son dışkısını da ekledim

Video:
Merhaba geçmiş olsun kuşunuz aç yemini yediğinden emin misiniz?
Neftor tavsiye ederim solunum yolu sıkıntılarından verilir
Mümkünse kusunuzun gaga görünecek şekilde fotografını paylaşır mısın lütfen

fındıklahmacun

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun kuşunuz aç yemini yediğinden emin misiniz?
Neftor tavsiye ederim solunum yolu sıkıntılarından verilir
Mümkünse kusunuzun gaga görünecek şekilde fotografını paylaşır mısın lütfen
Merhaba evet yiyor gün içinde devamlı gözlemliyorum. Görsel ve video ekledim çok hareketli olduğu için fotoğraf tam istediğinz gibi olmayabilir

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt