• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hiç ötmüyor

sevgiiii47

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable
Kuşumu 13 haziranda aldım bana 2.5 aylık erkek olduğu söylendi. Aldığımdan beri hiç öttüğünü görmedim. Dişi diye düşünmeye başladım. Benle sürekli vakit geçiriyor asla ısırmadı geldiğinden beri sürekli benimle. Kendini sevdiriyor ama hiç ötmüyor. 10 gün önce kaçtı gece soğuk almış iyileşti ama ötmedi. Sadece bu şekilde sesler çıkarıyor. Watch unnamed | Streamable

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, kuş lutino pearl. Bu mutasyondaki kuşlar %90 dişi olur yani sizin kuşun da dişi olma ihtimali yüksek 👍🏻

princess666

Yeni Üye
Hep böyle suskun mu olacak. Ben evde bir ses bir nefes olsun bana arkadaşlık etsin diye almıştım. Üzüldüm açıkçası ama hasta olmasın da razıyım
Merhaba umarım kuşunuz öter ve size arkadaşlık edebilir 🙏🏻😊 konuyu dağıtmak istemem ama ne kadara aldınız ben de sultan papaganı bakmayı çok istiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hep böyle suskun mu olacak. Ben evde bir ses bir nefes olsun bana arkadaşlık etsin diye almıştım. Üzüldüm açıkçası ama hasta olmasın da razıyım
Dişiler de konuşur, ilgi verirseniz. Mesela sürekli YouTube'dan babacik, cici kuş vs açın. Benim rahmetli kızım konuşuyordu 🥲

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Dişiler bir şey istediğinde öter genelde, ama bence erkeklere göre daha sırnaşık oluyorlar. Islık, melodik ötüş gibi şeyler nadir görülüyor. Eğer isterseniz ona bir eş alabilirsiniz.

sevgiiii47

Yeni Üye
Dişiler bir şey istediğinde öter genelde, ama bence erkeklere göre daha sırnaşık oluyorlar. Islık, melodik ötüş gibi şeyler nadir görülüyor. Eğer isterseniz ona bir eş alabilirsiniz.
Evet evet kafesten çıkarınca direkt kafasını eğip sevilmek istiyor. İlgi isteyince ötüyor.

Üst Alt