• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hep üşüyor

nurr134

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Üşütmüş olabilir ishal (azıcık)
Benimde sorunlarım bittmiyor ama giri bir kuşum var hastaydı soğuktan şuan ishal olmuş durumda evin içinde küçük bir odaya aldım peteği yaktım ama hala ayakları buz gibi ve titriyor bende kafesi petege yasladım dün baya iyi geldi o sabaha karşı tekrar üşümüşler peteği aynı şekil açtım ama hiç bir şekilde isinmiyorlardi petege yasladım üstlerini örtüm baya bir hava boşluğu bıraktım başka bir türlü nasıl ısıta bilirim kusumu sıcak bir odada olmasına rağmen üşüyor illaki peteğin yanına yaslamam lazım başka türlü nasıl ısınır bu hayvan evcil bir kuş olduğu için korkuyorum bayadir benimle

nurr134

Yeni Üye
Ve düşüğünde yem yemiyor ısındığinda açlığını hafifleticek şekilde yiyor bı şekilde geceleri sıcak durması lazım üstüne 3 kat ordu örtüm kafesin etrafını sariyoru çok az bir şekilde de hava boşluğu bırakıyorum ama herturlu usuyolar tüylerini kabartim titriyor lütfen bı fikir verin hayvanları gece nasıl sıcak tutucam

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ve düşüğünde yem yemiyor ısındığinda açlığını hafifleticek şekilde yiyor bı şekilde geceleri sıcak durması lazım üstüne 3 kat ordu örtüm kafesin etrafını sariyoru çok az bir şekilde de hava boşluğu bırakıyorum ama herturlu usuyolar tüylerini kabartim titriyor lütfen bı fikir verin hayvanları gece nasıl sıcak tutucam
Kuşunuzda anemi (demir eksikliği) olabilir, kan eksikliği.. yetersiz beslenme, Calsiyum fazlalığı sebep olur
Beslerken kan yapıcı gıdalar takviyeler verin
Isı çok fazla etki etmez, insanlarda da kansızlık üşüme, halsizlik yapar, bunun için gıdalar vardır, aynıdır tüm canlılar
Kan üretmesi gerekli 😊🤲
Şehmus BAKIR hocamızın makalesini okuyun lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzda anemi (demir eksikliği) olabilir, kan eksikliği.. yetersiz beslenme, Calsiyum fazlalığı sebep olur
Beslerken kan yapıcı gıdalar takviyeler verin
Isı çok fazla etki etmez, insanlarda da kansızlık üşüme, halsizlik yapar, bunun için gıdalar vardır, aynıdır tüm canlılar
Kan üretmesi gerekli 😊🤲
Şehmus BAKIR hocamızın makalesini okuyun lütfen
Harika bir teşhis ablacım 😊🙏aynı görüşteyim ve sıcak ortam 👍

nurr134

Yeni Üye
Harika bir teşhis ablacım 😊🙏aynı görüşteyim ve sıcak ortam 👍
İlgilenen herkes e teşekkür ederim okudum gayete güzel bir anlatım teşekkür ederim tekrardan kucumun ayagı normal yani ne beyaz nede farklı renk yani açıkçası bir kuşa göre normal kendisi bu aralar çok üşüyor tüylerini kabartiyor yem yemiyodu dediğinizi yapicam tekrardan teşekkürler☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlgilenen herkes e teşekkür ederim okudum gayete güzel bir anlatım teşekkür ederim tekrardan kucumun ayagı normal yani ne beyaz nede farklı renk yani açıkçası bir kuşa göre normal kendisi bu aralar çok üşüyor tüylerini kabartiyor yem yemiyodu dediğinizi yapicam tekrardan teşekkürler☺
Rica ederiz beğendiğinize sevindim 😊sağlikli günler dilerim iyi forumlar👍

Üst Alt