• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum havuçtan korkuyor

cocktaiellselo

Yeni Üye
Kuşuma rendelenmiş havuç veriyorum sağa sola kaçıyor ve incecik oluyor korkuyor havuçtan. Elimle dereotu verince gagalıyor falan ama havuç verince direkt kaçıyor. Havuçu gördüğü anda geri geri gidiyor. Büyükte vermiyorum. Rendelenmis ve küçük uzatıyorum. Ona rağmen kaçıyor. Neden kaçıyor anlamadım renginden falan mı acaba .

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşuma rendelenmiş havuç veriyorum sağa sola kaçıyor ve incecik oluyor korkuyor havuçtan. Elimle dereotu verince gagalıyor falan ama havuç verince direkt kaçıyor. Havuçu gördüğü anda geri geri gidiyor. Büyükte vermiyorum. Rendelenmis ve küçük uzatıyorum. Ona rağmen kaçıyor. Neden kaçıyor anlamadım renginden falan mı acaba .
Merhaba, kurt veya başka bir canlı olarak görüyor olabilir, alışık olmadıkları her şeyden korkarlar vermeyin tedirgin olmasın, salata yapıp içine katın

teks_winrer

Paylaşımcı
Yemliğin içine koyun. Yine yemezse yemliğin içindeyken parmağınızla havucu yiyormuş gibi yapın. Ben şu şekilde yedirtiyorum.

Üst Alt