• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hastamı

Pasaciko

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kabarma
Kuşum 2 gündür kafesin tabaninda duruyor hep kabarık uyuyor ve yemek yemiyor elimi göturünce tısliyor veterinere göturmelimiyim dıskisi yesil hafif sumuksu gibi

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
götürebileceğiniz bir kanatlı uzmanı veteriner varsa tabii ki daha iyi olur. Ancak götüremezseniz dışkı fotosu paylaşırsanız destek vermeye çalışırız.

Selin

Paylaşımcı
Merhabalar hoşgeldiniz foruma, kuşunuzun dışkısını atar misiniz yardımcı olur üstadlar. 2 gündür yemek yememesi sıkıntılı bir durum veteriner varsa götürmeniz daha iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz kuşunuzun ve dışkı resmi görebilir miyiz?

affslove

Yeni Üye
götürebileceğiniz bir kanatlı uzmanı veteriner varsa tabii ki daha iyi olur. Ancak götüremezseniz dışkı fotosu paylaşırsanız destek vermeye çalışırız.
Lütfen yardım edin arkadaşımın kuşu bugün aldılar ve kuşcu iyi bakmamış onların yaşadığı ilçede veteriner yok ne yapmam lazım çok halsiz titriyor

Selin

Paylaşımcı
Çok üzgünüm ama kuş hiç iyi görünmüyor 😕 elle beslemeye çalışın mama yapın ona ama durum acil maalesef

Bahar Y.

Müdavim
Lütfen yardım edin arkadaşımın kuşu bugün aldılar ve kuşcu iyi bakmamış onların yaşadığı ilçede veteriner yok ne yapmam lazım çok halsiz titriyor
Anlamadığım şey, bu durumda olan bir kuş satılırkende çok farklı değildir neden almış ki arkadaşınız, hasta olmasına çok üzüldüm fakat kuşçuya tepki gösterip bu kuşun hali ne böyle diyebilirdiniz, ben olsam şikayet bile ederdim aldığım yeri...

Üst Alt